Digidexo.com

Mest effektive slankepiller på markedet

Å miste vekt og slanking kan være en skremmende oppgave for noen. Det bør ikke være umulig med riktig motivasjon og kosttilskudd for å hjelpe deg på veien til et sunnere og slankere deg.

Appetitt suppressant

Hoodia er en bevist appetitt suppressant. Den er laget av uendret hoodia gordonii, en plante som vokser i Kalahariørkenen i Sør-Afrika som er kjent for å undertrykke sult. Wolfram har tygget på anlegget under lange jaktturer. Det gir dem mulighet til å gå dager uten å spise, men holder dem aktive og sterke. Det var ikke før på 1990-tallet at forskere funnet ut den viktigste ingrediensen kjent vitenskapelig som P-57 molekyl og konvertert den til pilleform.
Hoodia fungerer ved å sende signaler til hjernen om at magen er full når det ikke er. Dette reduserer trangen til å overspise eller snack binge. Ta dette tre ganger om dagen før hvert måltid.
En klinisk studie i 2004 av David B. MacLean og Lu GuangLuo av Hallett Center for diabetes og endokrinologi Seksjon for endokrinologi ved Brown Medical School fant at hoodia hadde ingen bivirkning i leveren.

Fat brennere

Den nyeste og beste oral fettforbrenner er basert på ren acai berry funnet i regnskogen i Amazonas. Pillene er laget av organisk acai berry; omega-3, 6, 9-fettsyrer; aminosyrer og fiber. Ta dette opp til tre ganger om dagen før hvert måltid.
Pure Acai Berry fungerer ved å akselerere stoffskiftet. Det hjelper også å rense kroppen for giftstoffer og avfall ved å påskynde fordøyelsen systemet. Ved å bevege maten gjennom legemet raskere, har det mindre tid til å omdanne i matvarer fett. Dette resulterer i rask og merkbar vekttap.
Pure Acai Berry har et sertifikat av analyse (COA), som bekrefter at det ikke har noen bakterier. Det har også noen bivirkninger.

Organiske piller

Proactol er en komplett organisk kosten pille laget av kaktus plante opuntiaficus-indica. Denne planten er dyrket for sine søte frukter som kalles tunfisk og kan bli funnet i Mexico, Israel, Egypt, Etiopia, Saudi-Arabia og andre deler av Nord-Afrika.

Proactol er en patentert fiberkompleks med fem pre-kliniske studier publisert. Det tar ut 28 prosent av farlige fettstoffer i kroppen din, og holde deg slank. Det forsinker fordøyelsen av glukose, som hjelper deg med å unngå unødvendige mat cravings. Ta to piller etter hvert måltid. Hvis måltidet inneholder høyt innhold av fett, ta tre piller før du spiser.

Kontakt lege

Alle som ønsker å bruke kosttilskudd bør alltid søke lege råd i forbindelse med riktig matvaner og regelmessig mosjon. Disse er ikke magiske piller; du trenger å gjøre din del for å garantere varig vekttap.