Digidexo.com

Miracle Cure for Skin Tags

Skin tags er små, smale stilker av hud som spirer ut fra hudens overflate, og de er vanligvis funnet på halsen, under armene, øyelokk og under brystene, ofte forårsaket av friksjon. De kan se glatt eller litt rynkete, og hudfarget eller en brunaktig farge. Huden kodene kan være på størrelse med en liten prikk eller så stor som en stor drue. Mange produkter er tilgjengelig på Internett som hevder å mirakuløst fjerne disse kodene.

Vorte & Mole Vanish Cream

Vorte & Mole Vanish etter Tine Herbal Touch tilbyr en krem ​​som hevder å være et mirakel arbeideren i å gjøre huden koder forsvinne. Sammen med Vanish krem ​​som påføres huden tag kommer en antibakteriell løsning for å rense huden tag og en Emery bord til lett riper i tag overflate. I henhold til instruksjoner, bør kremen fullt ut dekker overflaten av huden tag og forbli der i 20 minutter. Så det skal vaskes av. Hvis huden tag er større enn 3 mm i diameter, bør behandlingen umiddelbart anvendes på nytt. En streikebryter vil danne mellom 24 og 48 timer, og hvis igjen alene, bør det falle av innen en til tre uker.

DermaTend Mole Removal Kit

DermaTend Mole Removal Kit hevder å fjerne føflekker, vorter og hud koder innen tre dager for å bruke kremen. Først gni deg huden tag med eksfolierende verktøyet i ca 30 sekunder. Deretter vasker du huden tag med såpe og vann, og deretter bruke DermaTend hurtigvirkende formel krem ​​og dekk med en bandasje. Du la kremen på over natten og ta det neste morgen. Dette helt naturlig DermaTend produktet er laget med ville urter og organisk mineralsalt.

Tag-FREE Skin Tag Solution

Tag-FREE Skin Tag Løsning av Healing Leaf er et rør av alle naturlige ingredienser som er brukt to ganger daglig inntil 1 oz. tinn er brukt opp. Tag-FREE hevder å fjerne små hud koder ved å tørke dem opp, noe som får dem til å falle av. Det er ikke smertefullt, og det etterlater ingen arr. Skin tags tendens til å gjenoppstår i tid, så du bør bruke på nytt Tag-FREE løsning hver gang en ny hud tag vises. Alle naturlige ingredienser inkluderer virgin kokosolje og bivoks med oregano olje, blant andre.

Standard fjerning Metoder

Hvis du besøker din lege eller hudlege, de vil anbefale at du bruker en av flere medisinske metoder for å fjerne hud koder. Disse inkluderer å bruke en bedøvende krem ​​før du kutte en hud tag av med saks, frysing huden tag med flytende nitrogen, brenner huden tag av med medisinsk elektrisk cautery eller kirurgi. Hvis en metode ikke fungerer, vil en annen bli testet. Disse metodene kan gi små blødninger eller midlertidig misfarging av huden. Selv om de ikke regnes mirakel arbeidere, oppnå de fjerning av en hud tag av en profesjonell.