Digidexo.com

Om Aloe Vera & Joint Pain

Om Aloe Vera & Joint Pain


Leddsmerter, vanligvis forårsaket av leddgikt, kan føre til ekstrem smerte og ubehag. Aloe vera kan anvendes for å redusere leddsmerter og forbedre felles mobilitet.

Funksjoner

Artritt generelt påvirker leddvæske og / eller brusk, noe som resulterer i en nedbrytning av skjøten. Dette sammenbrudd ofte resulterer i smerte, stivhet, ubehag og til og med immobilitet av skjøten. Aloe vera kan fordøyes som en juice eller påføres huden over skjøten i kremer, geler og lotioner.

Betydningen av Joint Pain

Omtrent 70 millioner amerikanere har blitt diagnostisert med leddgikt, en tilstand preget av hevelse, betennelse og smerter. Av disse 70 millioner pasienter, mer enn 7 mill lider av lammende og ødeleggende leddsmerter.

History of Aloe

Aloe vera-planten er relatert til hvitløk, asparges og løk. Navnet er antatt å ha kommet fra Ararbic språk og begrepet "alloeh", som betyr "skinnende bitter substans." Aloe vera har vært brukt i nesten tusen år for å behandle hudsykdommer, inkludert solbrenthet og tørr hud.

Fordeler med Aloe

Mange urte spesialister vurdere aloe vera til å være en super plante på grunn av det sterke anti-inflammatoriske egenskaper og fordi den inneholder mange viktige vitaminer og næringsstoffer. Forskere har funnet ut at aloe vera er høy i vitamin E, C, B1, B2, B3 og B6. I tillegg inneholder anlegget også mangan, kalsium, sink og jern.

Aloe Vera og leddsmerter

Aloe vera sterke anti-inflammatoriske egenskaper bistå i påskynde prosessen med cellevekst. Dette er viktig fordi pasienter som lider av leddsmerter ofte har skadet vev. Aloe bidrar til å reparere og fornye cellevevet og dermed forbedre felles funksjon. Anlegget er ansett mest effektive når de inntas i væskeform.