Digidexo.com

Hvordan få et års forbruk av astma medisin

Hvordan få et års forbruk av astma medisin


Astma er en langvarig tilstand som fører til at luftveiene blir betent, noe som i sin tur fører til innsnevring av luftveiene, noe som gjør det vanskelig å puste. Astma starter vanligvis i løpet av barndommen, men kan påvirke alle i alle aldre. Symptomer på astma inkluderer tetthet i brystet, tung pust, hoste og pustebesvær. Astmasymptomer kan behandles med medisiner; derimot, kan disse medikamentene være kostbart. For å bidra til å gjøre astmamedisiner tilgjengelig for de som ikke har råd til dem, de fleste produsenter av astmamedisiner gi dem bort gratis, men først må du kvalifisere deg.

Bruksanvisning

Kontakt Bridges til Access via post, telefon eller på nettet for å se om du oppfyller retningslinjene inntekt kvalifikasjons gratis astma medisin og til å be om en påmelding søknad. Telefonnummeret for Bridges til Access er 1-866-728-4368. Du kan skrive Bridges til Access program i PO Box 29038, Phoenix, AZ 85038-9038. Kontakt Bridges til Access på nettet ved å gå til nettsiden BridgesToAccess.com.

Fyll ut søknaden nøye, og signere og datere den siste siden. Send søknaden til adressen som er oppgitt i trinn 1 sammen med bevis av inntekten for de siste 30 dager og en signert resept for astma medisiner fra legen din. Hvis din astma medisin er nødvendig med en gang, har din lege samtale Bridges å få tilgang til og be om "same-day-tilgang."

Vent 7 til 10 dager for din astma medisin for å komme i posten. Astma medisin vil bli sendt til adressen på den første søknaden. Påfyll må bestilles minst 3 uker før astma medisinen går ut. Hvis du var registrert av lege for "samme dag access" vil du motta en kupong fra legen din at du trenger å ta med til et lokalt apotek å motta din første astmamedisin.

Tips og advarsler

  • Initial innmelding i Bridges til Access-programmet er bra for 1 år; du må på nytt hvert år deretter.