Digidexo.com

Hvordan Unn Mild Vedvarende Acne

Hvordan Unn Mild Vedvarende Acne


Akne er en ubeleilig plage som kan plage folk i alle aldre. Det kan også være svært vedvarende og en vanskelig tilstand å behandle. Selv milde tilfeller av akne og kviser kan senke selvfølelse og skape problemer i hverdagen. Men en rekke behandlinger på markedet, alt fra naturlig å resept, kombinert med en god hudpleie diett, kan bidra til å bekjempe og forebygge akne woes.

Bruksanvisning

•  Invester i et alkoholfritt ansiktsvask som inneholder benzoylperoksid. Ifølge Health Central, er benzoylperoksid klinisk vist seg å drepe akne bakterier uten å irritere og tørke ut huden som alkohol.

Vask ansiktet to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid, som anbefalt av Acne.org nettside. Redusere ekstra olje og drepe bakterier som forårsaker akne vil bidra til å avhjelpe dine stygge kviser.

Pat huden tørr med et rent håndkle eller klut. Det er viktig å unngå spredning av bakterier, fordi dette vil føre til mer akne.

Ta kontakt med en hudlege hvis du ikke ser resultater etter flere uker med diett. En hudpleie profesjonell vil være i stand til å hjelpe deg med å planlegge et kurs i behandling som vil være mest effektive for din hudtype, som kan omfatte reseptbelagte medisiner.