Digidexo.com

Slik Doner kroppen din til Cornell

Slik Doner kroppen din til Cornell


Snarere enn kremasjon eller tradisjonell begravelse du kan velge å donere kroppen din til legevitenskap ved Cornell Medical College i tilfelle din død. Kroppen donor program ved Cornell utdanner fremtidige leger og medisinske fagfolk ved å tillate dem å praktisere sine ferdigheter på virkelige kropper. Mest alle er kvalifisert til å bli et organ donor; Men det er tilfeller når fagfolk på Cornell Medical School velger å nekte aksept av et donert kroppen etter eget skjønn.

Bruksanvisning

•  Diskuter ditt valg å donere kroppen din til medisinsk vitenskap ved Cornell med din nærmeste familie. Forstå at etter din død familien din ikke kan begrave eller kremere kroppen din, de kan heller ikke ha yoru kroppen balsamert eller bruke den for en visning. Din familie er også ansvarlig for å informere Cornell Medical School of din død samt arrangere for transport bør du ikke lenger bor i større New York-området.

Få tak i og fylle ut kroppen donor erklæring. Du kan plukke opp erklæring ved Cornell Medical School eller laste ned og skrive ut en kopi fra Cornell nettsiden (med.cornell.edu). Skriv inn navn, adresse og dato. Velg hva du vil ha gjort med kroppen din når skolen ikke lenger trenger det for pedagogiske formål, som omfatter å velge en venn eller familiemedlem til å være den personen som er ansvarlig for dine levninger.

Skaff signaturer, telefonnumre, adresser og fullt navn på to vitner. Ikke undertegne erklæring til du er i nærvær av to vitner. Lag en kopi av erklæring for å holde for dine poster. Det kan være lurt å la en kopi med familie og / eller din advokat.

Return din erklæring til Cornell Medical School. Last ned et eksemplar av donor kortet fra Cornell Medical School nettside (med.cornell.edu) og holde den i lommeboka.