Digidexo.com

Hvordan Heal med hvitløk

Hvitløk er en urt som har vært brukt i den kulinariske kunster i århundrer. Like lenge, har det vært en populær urt som brukes i medisin og healing. Hvitløk er fortsatt brukes i dag som en kur eller behandling for en rekke forskjellige plager. Du kan også bruke hvitløk for å leve et sunnere liv ved å inkludere det i diett og daglige diett.

Bruksanvisning

Healing med hvitløk

•  Legg hvitløk til hjerte-sunn mat hvis du har høyt blodtrykk. Hvitløk er kjent for å slappe av blodårene og forbedrer blodsirkulasjonen, noe som senker blodtrykket nesten like godt som resept blodtrykk medisin.

Påfør litt hvitløk ekstrakt olje til foten din hvis du har en soppinfeksjon eller fotsopp. Hvitløk er en potent soppdrepende og vil bidra til å fjerne disse opp raskt og naturlig.

Ta litt av det samme hvitløk ekstrakt olje hvis du har en sår hals. Enkelt sagt et par dråper inn i munnen din, bland det rundt med spytt, og svelge. De antibakterielle effekten av hvitløk vil da bidra til å ta bort sår hals.

Spis mer hvitløk hvis du har høyt kolesterol. Det er stor på å senke dårlige kolesterolet på kort sikt, så bruk den før kolesterolet blir for høy, og før du begynner å ta andre kolesterol medisiner.

Ta hvitløk kosttilskudd eller spise mer hvitløk hvis du er forkjølet. Allicin er hoved antimikrobielle produktet i hvitløk som vil bidra til å forhindre ytterligere bakterier som forårsaker forkjølelse å danne.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker har allergi mot hvitløk. Hvis du bruker den til huden din og utvikle et utslett, må du ikke bruke hvitløk som en urte helbredelse agent.