Digidexo.com

Om All Natural Foods Vs. Bearbeidet mat

Om All Natural Foods Vs.  Bearbeidet mat


Bearbeidet mat representerer en av de mest betydelige sosiale endringer å skje under den industrielle revolusjon. Kvinner var med rette forsiktig når disse produktene først kom på markedet, siden de eneste måltidene de hadde tjent sine familier besto av friske, sunne, naturlige ingredienser. Deres skepsis mot næringsverdi raskt svekket, men når de innså hvor praktisk ferdiglaget mat egentlig var. Det var ikke lenge før bearbeidet edibles representerte en tredjedel av alle amerikanske produserte pakket varer

Kosthold og sykdom

Ancient mann spiste en rekke matvarer som beholdt nærings balanse; mens han var uvitende om disse fordelene, likevel fikk han vite hvilke valg behaget hans gane og ga energi, utholdenhet og styrke som trengs for å holde seg i live. Dagens mat, som bare vagt ligner sin uforfalsket, næringsrik selv fra fortiden, er så høyt behandlet og ernæringsmessig tomrom som kroppens forsvar har vært å manifestere en rekke helseproblemer, for eksempel hjertesykdom, diabetes og fedme, ifølge The New York Times artikkel "Factory Food."

Lessons Children Lær

Forsyne kroppen med ernæringsmessig levedyktig og naturlig mat er ikke vanskelig å få til i dagens helsebevisste samfunn, men den stadig økende problemet med overvektige barn illustrerer hvordan bearbeidet mat industrien har ganske fanget publikum. Gå ned midtgangen av moderne kjøpmenn, sier Jordan K. Davis, MD, og ​​du vandrer gjennom et miljø av kunstig farget, smak forbedret og helt falske mat valg som har passert grunnlaget for naturlig, sunn spising. Barn i dagens post-Industrialisert samfunnet har liten forståelse hvorfor eske frokostblanding til frokost, en lomme sandwich, chips og brus til lunsj og en frossen måltid til middag har en kollektivt dårlig innvirkning på både kropp og sinn. Som produkter av sin egen oppvekst, har for mange barn ikke skjønner hvorfor en sunn, hjemmelaget måltid er langt bedre enn en kjede burger og pommes frites.

Fyre Mind and Body

Folk som har dietter består for det meste av raffinert, sukker og høyt natrium bearbeidet mat frata kroppen av viktige næringsstoffer som holder fysiske og mentale prosesser som opererer på optimalt nivå. Morgan Spurlock illustrerte dette med stor nøyaktighet i sin dokumentar "Supersize Me", hvor han tilbrakte en hel måned å spise tre måltider om dagen på annet enn McDonalds mat. Det var bare noen få dager før han innså en åpenbar endring i kroppsform, økt utmattelse og utbruddet av depresjon. Ved månedens slutt, Spurlock fikk £ 24,5., Løftet kolesterolet med 65 poeng, økt kroppsfett til 18 prosent, snudde leveren hans til fett og doblet sin risiko for hjertesykdom og hjerteinfarkt, konstaterer FN Radio. Dette eksperimentet også illustrert hvordan en person kan bli overvektige og underernært på samme tid.

Supplere Ernæringsmessig-Mangel Food

Den pågående debatten om behovet for å ta vitaminer utkjempes fra to ulike perspektiver: No. 1 talsmenn som hevder dagens mainstream mat er så blottet for næringsverdi at det er nødvendig å kjøpe økologisk og ta kosttilskudd; og nr 2 kritikere som hevder at mens mye av dagens mat kan behandles, er det allerede supplert med produsenter som legger tilbake noen vitaminer utarmet under produksjon. Forbrukere som gjør supplere sine dietter blir stadig lurt på hvordan de betaler to ganger for hva som bør allerede være i maten; som sådan, overgangen fra adulterated, bearbeidet og vitamin-mangel matvarer tilbake til friske, økologiske og næringsrike alternativer er viktig, ifølge Robert Thiel, Ph.D.