Digidexo.com

Naturlig behandling for Menstrual Migrene

Migrene er aldri hyggelig, men da kombinert med de andre vanlige symptomer på premenstruelt syndrom, kan de være et mareritt. Forstå årsakene til smertene dine og hva din naturlige alternativer er kan hjelpe deg å avgjøre om ikke å søke ytterligere hjelp.

Hvorfor de oppstår

Det er en signifikant korrelasjon mellom migrene og hormoner. Fallet i østrogen før menstruasjon kan øke sannsynligheten for å ha en migrene og kan gjøre vondt mindre utholdelig. Ifølge Mayo Clinic, "Hodepine er et vanlig symptom på premenstruelt syndrom, og opp til 60 prosent av kvinner med migrene rapport hodepine før eller under menstruasjon."

Hva du kan gjøre med dem

Den vanligste behandlingen for menstrual migrene er hormonbehandling, som i studier har vist seg effektiv, men som ikke alle kan tolerere. Hvis du finner deg selv blant dem som ikke kan, så det kan være lurt å prøve en homøopatisk middel.

Feverfew, en naturlig urt, kan gi en viss lindring for symptomer assosiert med en migrene. Det kan kjøpes som kapsler, flytende ekstrakt og tabletter. Det har blitt brukt i århundrer som et hjelpemiddel i barsel og for generelle menstruasjons klager.

Kamille, tatt som en kapsel eller te, kan bidra til å lette spenninger som vil duft av kamille og lavendel, enten sammen eller hver for seg.

Klaseormedrue kan gi lindring, også, fordi det også har vært assosiert med menstruasjons plager. Ifølge The National Center for komplementær og alternativ medisin, "The underground stengler og røtter av klaseormedrue blir ofte brukt fersk eller tørket for å gjøre sterke te (infusjoner), kapsler, solide ekstrakter som brukes i piller eller flytende ekstrakter (tinkturer)."

Mangel på søvn, mens ikke årsaken til migrene, kan forverre den. Hvis du har problemer med å sove gjennom natten på grunn av dine symptomer, prøve å ta Melatonin. Det vanligvis er kjøpt som en pille, og bør tas omtrent en time før du går i dvale. Det vil ikke sette deg til å sove, men dette naturlig forekommende stoff i kroppen vil hjelpe deg å sovne og forbli sovende.

Betennelsesdempende medisiner, når det tas før menstruasjonen, kan redusere risikoen betraktelig for å ha et angrep. Hvis du ikke er komfortabel med dem, prøv et vitamin B-komplekset sammen med folsyre.

Hvis du finner ut at migrene er motstandsdyktig mot en moderat homøopatisk tilnærming, bør du vurdere å endre kostholdet til en anti-inflammatorisk kosthold. Ifølge Dr. Marcelle Pick, en diett som reduserer betennelse i kroppen kan forhindre problemer eller minske de som er uunngåelig.