Digidexo.com

Forhold forårsaket av dårlig blodsirkulasjon

Dårlig blodsirkulasjon er manglende evne av blod å nå alle celler og organer i kroppen i nok mengder for å sikre at slike organ utfører det oppgaver tilfredsstillende. En normal organ i kroppen slik som nyrene krever en viss mengde blod til å nå sine celler for maksimal ytelse. Dårlig blodsirkulasjon fører til mange komplekse problemer som påvirker mange deler av kroppen og dens organer. Den dårlig blodsirkulasjon problem ikke bare manifesterer plutselig i mennesker. Generelt tar dette problemet lang tid til å utvikle seg.

Hva som forårsaker dårlig blodsirkulasjon

Dette problemet er ofte relatert til livsstil, eller for sykdommer og andre plager. Hjertet er en veldig tålmodig organ, men det blir ofte misbrukt av personer på grunn av usunn livsstil. En ubalansert kosthold og for lite fysisk trening kan føre til overdreven fett for å bli avsatt på veggene i blodårene, forårsaker delvis eller til tider fullt blokkering. Det kan føre til et hjerteinfarkt når arteriene er fullt blokkert.

Brain Problemer

Den menneskelige hjernen mottar omtrent en femtedel av blodet sirkuleres gjennom hjertet. Denne mengde blod er nødvendig for en sunn arbeider hjernen. Når mengden av blodstrøm til hjernen faller korte, problemer som svimmelhet, tap av hukommelse og uforklarlige hodepine kan føre til. Dårlig sirkulasjon av blod er mer utbredt i eldre personer, som også opplever flere symptomer som mangel på mental klarhet, glemsomhet, eller hukommelsestap.

Usunn Hjerte

Hjertet er det sentrale organet som pumper blod inn i arteriene og venene i kroppen. Når hjertet får mindre blod, ikke bare det pumpe ut mindre blod, men hjertet i seg selv kan være i fare. Noen av symptomene på dette problemet kan være konstant brystsmerter, økt kolesterolnivå eller høyt blodtrykk. Disse problemene ofte føre til tretthet, og til tider fører til pusteproblemer.

Nyresykdommer

De menneskelige nyrer har en svært viktig funksjon; de overvåke og regulere blodtrykket. Friske nyrer også arbeide hardt for å fjerne uønsket avfall og vann fra kroppen. Dårlig sirkulasjon påvirker nyre normal drift. Følgelig kan nyren ikke virke til sin kapasitet, noe som resulterer i mange helsemessige problemer så som hevelser i hendene, føttene og andre deler av kroppen. Dette kan også føre til høyt blodtrykk og uregelmessig puls.

Limb helseproblemer

Dårlig blodsirkulasjon til beinet er et alvorlig problem. Personer med dårlig sirkulasjon i beina merke hevelse og nummenhet i bena og føttene, og de har uforklarlige leg smerter og kramper. Dårlig sirkulasjon i lemmene, inkludert hendene, forårsaker et problem som kalles cyanose. Dette begrepet refererer til misfarging av huden, noe som vanligvis blir blå eller svart. Denne fargeendring resultater fra utilstrekkelig oksygentilførsel til misfargede deler av kroppen.