Digidexo.com

Hva er behandlingen for lav HDL hos barn?

Hva er behandlingen for lav HDL hos barn?


HDL, high-density lipoprotein, blir ofte kalt det gode kolesterolet, og står for om lag 1/3 av kolesterolet. Eksperter hevder at HDL bærer dårlige kolesterolet vekk fra hjertet. Ifølge en guide Health artikkel om "The New York Times" nettside, "Barn som har unormale kolesterolverdier har økt risiko for å utvikle hjertesykdom senere i livet." Det finnes utallige måter for barn å øke HDL nivå.

Tar Niacin

Niacin, vitamin B-3, er kjent for å heve HDL-nivåer med 15 til 30 prosent. Rådfør deg med en lege før du gir dette til barnet fordi det krever store doser før det trer i kraft.

Aerobic Exercise

Utendørs aktiviteter som involverer løping og hopping bidra til å øke HDL-nivåer fordi øvelsen styrker hjertefrekvensen.

Legg Løselig Fiber

Forbruker omtrent to til tre porsjoner en dag med mat rik på fiber øker HDL og senker LDL (low-density lipoprotein). Fiber finnes hovedsakelig i grønnsaker, frukt og havre.

Reduser mettet fett

Sukkerholdig, fet mat, som hamburgere, pizza, godteri og drikkevarer tunge i sukker, bør holdes til et minimum. Disse matvarer forhøye LDL nivå enn nivået av HDL.

Øk Enumettet fett

Matvarer som inneholder enumettet fett inneholder peanøttsmør, avokado og oliven. Ved å spise disse matvarene, vil barnets HDL øke uten å øke den totale kolesterol.