Digidexo.com

Hvordan du får de beste Individual Health Insurance Quote Online

Hvordan du får de beste Individual Health Insurance Quote Online


Få sitater for individuelle helseforsikring planer online er dagens norm. Alle store helseforsikring selskapers nettsteder lar enkeltpersoner til å få sitater. I tillegg til flyselskapenes nettsteder, flere nettsteder gir tilgang til flere forsikring planer som gir sitater i løpet av minutter.

Bruksanvisning

•  Lag en tabell for å dokumentere informasjon du får om hver av helseforsikring planer. Hver rad vil representere en helseplan og kolonner bør omfatte premie sitat, co-betaler, co-forsikring og egenandeler. Vurdere budsjettet, hvor ofte du bruker medisinske tjenester og den type plan du kanskje ønsker - HMO eller PPO eller noe annet. Dette vil bidra til å begrense søking på nettet.

•  Gå til nettsteder for nasjonale helseforsikring planer som Aetna, Cigna og United Healthcare for å få et tilbud. Skriv inn ditt postnummer og svare på et kort spørreskjema. Ved ferdigstillelse, bør nettstedet vise et sitat.

Tilgang nettsteder som gir deg sitater fra flere helseforsikring transportører som Ehealthinsurance eller amerikanske Insurance Online. Disse nettstedene kan gi sitater fra flere helseforsikring planer etter å svare på noen enkle spørsmål. Regjeringens side Healthcare.gov er en annen ressurser av denne typen.

Tast inn ditt postnummer, fødsels av deg og dine pårørende, og datoen du ønsker dekning for å starte. Avhengig av hvilket område du besøker, kan det være noen flere spørsmål som hvorvidt du er en røyker. Klikk "Get Quote" eller en lignende knapp og flere helseforsikring sitater vil vise for deg å fullføre en side-by-side-sammenligning.

Skriv inn informasjonen fra de enkelte selskapers nettsider og visning av flere planer på bordet for å fullføre en sammenligning av sitater, egenandeler, co-betaler og co-forsikring.

Velg plan eller planer som passer best dekning du foretrekker på bekostning du ønsker å betale. Klikk på "Apply" eller en lignende knapp for å søke om forsikring på nettet. Svare på eventuelle spørsmål og klikk "Send". Innen 24 til 48 timer, skal du motta et annet sitat. Endelige sitater er underlagt søknads av helseforsikring garantistene.

Tips og advarsler

  • Hmos og ppos har sine egne nettverk av tilbydere. Med en HMO må du bruke en nettverksleverandør, mens ppos kan tillate deg å gå ut av nettet, men til en høyere kostnad for deg. Dersom holde din nåværende leverandører er viktig for deg, sjekk for å sørge for at de ville bli dekket av den nye planen.
  • Selve premien kan være betydelig høyere enn det opprinnelige tilbudet basert på underwriting.
  • Aldri avbryte din eksisterende helsepolitikk til din nye retningslinjene trer i kraft.