Digidexo.com

Gerd Årsak muskelsmerter?

Medisiner og muskelsmerter

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), vanligvis kjent som acid reflux, ikke forårsaker muskelsmerter. Det finnes medisiner, men brukes til å behandle tilstander forbundet med GERD, den listen muskelsmerter i sine lister over bivirkninger. I tillegg er det medisiner som brukes til å behandle andre forhold som kan føre GERD-lignende symptomer, samt muskelsmerter og smerter.

Kolesterol Behandling Gerd og muskelsmerter

Høyt kolesterol er ofte behandlet med medisiner som kalles statiner. Navnene du kan gjenkjenne som faller inn i statin kategorien omfatter Lipitor og Zocor. Mange av disse medikamentene kan føre til mageproblemer som dårlig fordøyelse og sår som etterligner GERD symptomer, sammen med muskelsmerter og svakhet.

Mens den farmasøytiske industrien hevder mindre enn 3 prosent av pasientene lider av muskelsmerter, andre anekdotiske studier og intervjuer hevder tallene er betydelig høyere.

H. pylori / Gerd Tilkobling og muskelverk

Helicobacter pylori, eller H. pylori, er en vanlig bakterie som finnes i nesten en tredjedel av den amerikanske voksne befolkningen. Mens mange med lave nivåer av H. pylori viser lite symptomer, kan de med høyere nivåer opplever mageslimhinnen betennelser og magesår. GERD og H. pylori deler mange av de samme symptomer som mage brenne, smerte, ubehag og økt raping. Begge forholdene finne midlertidig lindring med syrenøytraliserende bruk. Mange mennesker med H. pylori er feildiagnostisert som å ha GERD før en blodprøve er kjørt.

Hvis H. pylori bakterier er riktig diagnostisert, er det ofte behandles med Prevpak, et antibiotikum med bivirkninger som inkluderer muskelsmerter.