Digidexo.com

Kaiser State Helse Fakta

Kaiser State Helse Fakta


Kaiser Statens helsetilsyn Fakta er et nettsted produsert av Henry J. Kaiser grunnlag for å tillate leserne å finne og sammenligne helseinformasjon på over 500 helse emner for alle 50 stater.

Funksjoner

Leseren velger en stat, og informasjon er delt inn i 11 kategorier. Den første staten siden gir generisk informasjon og nettsteder for staten valgt. Den venstre siden gir navigasjon til de aktuelle kategorier.

Funksjon

Nettstedet gir ett sted å se en stor og variert mengde informasjon om helse og helsekostnader over hele USA. Leseren kan sammenligne informasjon mellom stater og sammenlign statens ytelse til USA samlet.

Betydning

Vanligvis helse-kostnadsinformasjon kan være vanskelig å finne på et statlig nivå. Dette nettstedet gir en sentral beliggenhet med forholdsvis aktuell informasjon om et bredt spekter av emner.

Typer

Hver kategori viser et nummer og / eller en prosentandel innen hver kategori for staten og USA samlet. Du kan også klikke på en "sammenligne" -knappen som vil vise et bord og vanligvis et kart over statistikken for sammenligning mellom stater.

Kilder

Informasjonen kommer fra Kaiser Family Foundation rapporter og andre offentlige og private data.

Advarsel

Informasjonen presenteres kan være basert på ulike perioder og den oppdateres ofte.