Digidexo.com

Hva Helseforsikring Har du kvalifisert for Hvis du er pensjonist?

Når du ikke lenger, har du flere alternativer for helseforsikring. Etter hvert som du blir eldre, har helseforsikring blir stadig viktigere. Alderdom bringer ofte med seg helseproblemer. I en tid i livet ditt når du har sluttet å jobbe og ikke lenger har mulighet for betydelige økninger i inntekten din, må du ha en måte å få råd de stigende kostnadene til helsetjenester.

Høy egenandel Plan

En høy egenandel helseforsikring plan gir lave premier og samtidig øke egenandelen på planen dramatisk. Dette betyr at du må betale en høyere pengebeløp ut av lommen før forsikringsselskapet vil betale for helsekostnader. Imidlertid er premiene mye lavere enn copay planer, noe som gjør dem til et attraktivt alternativ for pensjonister som ikke ser for trenger noe annet enn katastrofale helseforsikring.

State Garantert Risk Pool

Hvis du trenger forsikring og en høy egenandel plan er ikke for deg, trenger du ikke kvalifiserer for Medicare og du har ikke råd til de høye kostnadene ved en individuell politikk, så du kan kvalifisere for en stat Garantert Risk Pool. Noen stater tilbyr helseforsikring til personer som ikke har råd til å betale for privat helseforsikring. Dette inkluderer eldre personer som er pensjonert, men vet ennå ikke kvalifiserer for Medicare.

Medicare

Medicare er forsikring som er spesielt utviklet for pensjonerte personer 65 år og eldre. Forsikringen fungerer som de fleste andre former for forsikring i at du betaler premie, og dekningen er garantert fornybar hvert år. Forsikringen gir dekning for et bredt spekter av tjenester, og du kan også velge tilleggsdekning for økende tjenester. Medicare er delt i "deler". Del A dekker innleggelse tjenester, mens del B dekker polikliniske tjenester. Medicare del D gir reseptbelagte stoffet dekning for pensjonister. Medicare Advantage planer er separate planer som forvaltes av private helseforsikringsselskaper og gir ekstra dekning som kanskje ikke er tilgjengelig gjennom Medicare del A, B eller D.

Betraktninger

Den type plan du velger kan avhenge av din eksakte alder. For eksempel, hvis du er 65 år eller eldre, må du være registrert i Medicare. Men hvis du er yngre enn 65, så valget av helseforsikring avhenger i stor grad av hva du har råd til og hva du ønsker fra din helseforsikring. Hvis du forventer å bruke helseforsikring ofte, kan en statlig plan være den eneste rimelig måte for deg å dekke dine helsevesenet behov. Hvis du ikke ser for å bruke din helseforsikring ofte, kan en privat høy egenandel plan være ideelt.