Digidexo.com

Mineral & Vitamin Cure for Cervical Spinal stenose

Cervical spinal stenose er en tilstand hvor det er en innsnevring av nerve kanaler som omgir ryggmargen, så vel som de nerverøttene som strekker seg gjennom ryggvirvler. Denne tilstanden kan være medfødt eller ervervet. Det er en fysisk tilstand som kan kun rettes opp ved kirurgisk hjelp, men kan være forårsaket --- og kan ha sine symptomer forverret av --- vitamin og mineral mangler.

Kalsium og vitamin D

Osteoporose er en tilstand hvor det er en degenerering av bein, først og fremst som følge av en kalsiummangel. Denne tilstanden kan forverre cervical stenose som bein blir sprø, og kan føre til alvorlig nedsatt nerve funksjon. Ett av problemene som kan oppstå med kalsium mangel er at kalsium ikke alltid absorberes av kroppen fra kosttilskudd, som er et vanlig foreslått rette. I Healthy Living Samfunnet på Wellsphere.com, Robert A. Wascher, MD, FACS drøfter hvordan Vitamin D er nødvendig for kalsium absorpsjon. Dette er et viktig faktum for de som lider av spinal stenose, som sunne ryggvirvlene forhindre komprimering og smerte på ryggmargen.

Han advarer om at du tar høye nivåer av vitamin D kan være giftig. Alltid diskutere eventuelle nye supplement program med legen din for å sørge for at du tar riktig dose.

Andre vitaminer

Vitaminer er blitt vist å være avgjørende for ryggmargs utvikling, reparasjon og helse. Mange mennesker som lider av cervical spinal stenose har skader på perifere nerver som går til armer, ben, hender, føtter eller blære. Denne skaden skyldes kompresjon av ryggmargen ikke forlate nok plass til nerverøttene til å bevege seg fritt gjennom ryggvirvlene. Resultatet kan bli permanent dersom komprimeringen ikke blir fjernet eller lindres.

Ifølge Cure-Back-Pain.org, er vitamin B12 viktig for å holde nervesystemet fungerer. Vitaminene A, C og K er også viktig for en sunn ryggrad. Pasienter som er i risiko for osteoporose bør også vurdere å ta en magnesium supplement for å fremme bein helse.

Ifølge rapporten i American Journal of Clinical Nutrition, n-3-fettsyrer kan påvirke beinmineraltetthet. Nerve funksjon er også påvirket av fettsyrer, B1, B6, lipolic syre, curcumin og L-karnitin kosttilskudd, ifølge mange holistiske nettsteder inkludert LifeExtension.com.