Digidexo.com

Abscess tann Symptomer

En tann som har utviklet en abscess er en som faktisk har blitt infisert med bakterier på grunn av forfall. Vanligvis er denne infeksjonen lokalisert ved roten, men kan også oppstå i løpet av en flekk av tannen langs tannkjøttet. Når en person har utviklet en abscess, vil han trenger tann oppmerksomhet, ettersom tilstanden er ganske smertefull og kan forverres uten behandling.

Smerte

Det burde egentlig ikke komme som noen overraskelse at en av de vanligste symptomene på en abscessed tann vil innebære en viss grad av smerte. Denne smerten kan bare være til stede når tygge eller flere av vedvarende følelse, avhengig av alvorlighetsgraden av byllen. Dette kan føre til en følsomhet for temperaturendringer i munnen, som når du drikker noe kaldt eller spise noe varmt.

Hevelse

Mange mennesker som jobber med en abscessed tann kan også lider av en viss hevelse. Dette kan være en hevelse som ligger langs tannkjøttet ved de berørte tann, innenfor et område langs kjeven eller selv innenfor kjertler i nakken.

Smak

Et annet vanlig symptom på en abscessed tann er en nesten bitter eller sur smak i munnen. Denne smak kommer fra abscess i tannen forårsaket av bakteriene.

Smell

En rekke personer med en abscessed tann vil også lider av dårlig ånde. Igjen, dette er på grunn av forfall og bakterier som forekommer innenfor abscess av tannen.

Sår

Noen ganger vil en person med en abscessed tann faktisk kunne se tilstedeværelse av en sår langs tannkjøttet ved siden av de berørte tann.

Feber

Noen folk som arbeider med en abscessed tann kan begynne å lide av en mild feber. Dette er på grunn av bakteriell infeksjon i påvirket tann.