Digidexo.com

Hvordan bruke Stem Cell Therapy å behandle autisme

Hvordan bruke Stem Cell Therapy å behandle autisme


Forskere i USA studerer stamcelleterapi for ledetråder til opprinnelsen av autisme og hvordan du behandler den. Cord stamceller blir brukt til å behandle autisme i andre land, som Mexico og Kina, gjennom en rekke injeksjoner. Som studier fortsetter, forskerne håper at stamceller kan en dag brukes til å reparere områder av hjernen som vanligvis skadet i autisme. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker stamcelleterapi for å behandle autisme.

Bruksanvisning

Lær hvordan stamcelleterapi kan brukes til å behandle autisme

Target områder av hjernen påvirkes vanligvis hos personer med autisme. Aktuell forskning viser at områder i hjernen som styrer hukommelsen dannelse, nevrotransmisjon og utgivelsen av hormonet oxytocin er skadet hos personer som har autisme. Noen forskere mener at denne skaden er forårsaket av miljøfaktorer som for eksempel miljøgifter, plantevernmidler, legemidler, metaller og andre giftstoffer.

Injiser stamceller for å bedre blodgjennomstrømningen i hjernen, erstatte ødelagte nerveceller og fremme veksten av nye blodkar. Stamceller reise til deler av kroppen som har blitt skadet og sette seg fast i områder hvor blodstrømmen er blitt innsnevret. Over tid, de tar på egenskapene til cellene rundt dem og er i stand til å formere seg. I tilfelle av autisme, ville begge grå materie og hvit substans i hjernen regenereres.

Bruk stamcelleterapi sammen med avgiftningsprosesser som ville fjerne giftige metaller som kvikksølv og overflødig sopp.

Overvåk dagens bruk og Studier av Stem Cell Therapy

Følg med på framdriften av lignende forsøk blir utført for å behandle pasienter med multippel sklerose. Selv om forskjellige på mange måter, multippel sklerose og autisme er like i at vesentlige deler av hvit substans i hjernen har blitt skadet.

Spor suksessen til dagens pasienter som behandles med stamcelleterapi i andre land.

Bruk forskning samlet i dagens hjemlige studier for å hjelpe spore opprinnelsen til autisme, slik at behandlingen kan forbedres. Stamcelleforskning kan bidra til å spare tid på å utvikle nye medisiner ved å forbedre forskernes forståelse av dette komplekse lidelsen.

Tips og advarsler

  • Bli en talsmann for autisme og stamcelleforskning og arbeide for å øke statlig finansiering. Besøk Autism Society of America nettsted for å lære mer (se Ressurser nedenfor).
  • Stamcelleterapi er for øyeblikket ikke i bruk i behandling av autisme i USA. Imidlertid kan pasienter bli henvist til behandlingssentre i utlandet.