Digidexo.com

Naturlige måter å Rydding Blære

Naturlige måter å Rydding Blære


Kalde meieriprodukter, krydret mat og stress fører til galleblæren problemer. De fleste galleblæren sykdommer er mild, men noen er dødelig. En av de beste måtene å unngå sykdommer forårsaket av blæreproblemer, er å tømme blæren. Det finnes en rekke måter å tømme blæren for å hjelpe en person å leve et sunnere liv.

Væsker for å skylle blæren

Mens leger ofte foreskrive antibiotika for å bidra til å rydde opp en blære infeksjon, en rekke flytende remedier eksisterer for å hjelpe rense blæren. Tranebær og blåbær juice inneholder en komponent som stopper E. coli fester seg til veggene i blæren. Dette bidrar til å helbrede infeksjoner og saften også hjelpemidler blæreinfeksjoner ved ikke å surgjøre urinen. Drikk 24 oz. i 8-oz. porsjoner hver dag. Mens du drikker juice, drikke minst 64 oz. vann daglig for å skylle ut blæren.

One-Day Cleanse

Før sletting blæren, velger du en dag eller to hvor det er ingenting planlagt. Ikke spis fast føde på den dagen du har tenkt å rense blæren etter middag. Føl deg fri til å drikke fersk juice og vann hele dagen frem til 06:30 Etter 18:30, ikke drikker noe mer væske. På 19:00 tiltaket ut 1/4 kopp olivenolje og drikke det. Følg olivenolje med 1 til 2 ss. sitronsaft. Slapp av etter dette, helst ligge på høyre side. Gjenta dosen hvert 15. minutt før du har konsumert en full halvliter olivenolje. Etter dette, går til sengs. Avføring vil begynne 02:00 til 11:00

21-Day Galleblære Cleanse

En mer gradvis måte å rense en blære tar 21 dagers arbeid, og skaper en jevnere rydding. Folk kan fullføre denne metoden to til tre ganger i året. I løpet av 21 dager, ikke spiser noe kjøtt, mat med høyt fettinnhold eller meieriprodukter. De beste mat å spise er grønnsaker, frukt og korn. Hver dag spiser ett femtinitti reddiker som snacks mellom måltidene. Drikk fem kopper kamille te eller tre kopper kløyve te hver dag. For hver 32 kg. kroppsvekt, tilsett 1 ts. linfrø olje til mat.