Digidexo.com

Behandlinger for rosacea Flushing

Rosacea er en kronisk hudsykdom som forårsaker rødme, rødhet og hevelse. Mens det vanligvis påvirker ansiktet, kan rosacea også spre seg til halsen, ørene, brystet og øyne. Broken blodkar, akne og hud rødme er vanlige symptomer på rosacea. Mens det er ingen kjent kur for rosacea, er det flere behandlingsmetoder tilgjengelig som kan redusere flushing.

Solkrem og Hudbehandling

Personer med rosacea vanligvis har ekstremt sensitiv hud. Mens det er viktig for rosacea lider å bruke solkrem, som soleksponering forverrer symptomene, vil din hudlege foreslå at du bruker en solkrem som er utviklet for sensitiv hud. Han kan også foreskrive eller anbefale en fuktighetskrem for å beskytte og helbrede huden din.

Muntlig og aktuell medisinering

Din hudlege kan foreskrive en muntlig antibiotika hvis rosacea symptomer er spesielt alvorlige. Hun kan også foreskrive en aktuell medisiner som du må søke på de berørte områder av huden din. Ifølge Skincarephysicians.com, disse aktuelle medisiner inkluderer azelainsyre, metronidazol og retinoider. Følg legens instruksjoner når du bruker en muntlig eller aktuell medisinering. Bivirkninger av aktuelle medisiner kan inkludere midlertidig stikking eller brenning.

Etter å ha brukt en aktuell medisin for et par måneder, bør du begynne å se en forbedring i tilstanden til huden din. Noen pasienter er i stand til å fullstendig kontrollere sine rosacea symptomer ved å bruke aktuell medisinering.

Laser Treatment

Synlige blodkar og huden spyling kan behandles med laserterapi. Du trenger minst to behandlinger for å redusere synlige blodkar. Ifølge Skincarephysicians.com, vil 4-8 behandlinger i løpet av et år redusere mengden av synlige blodkar i ansiktet ditt, og dermed redusere samlede rødhet og rødme.

Laserterapi er ikke smertefullt, men du kan oppleve ubehag under prosedyren. Forvent rødhet, hevelse og mindre blåmerker rett etter behandlingen. Disse bivirkningene vil forsvinne i løpet av få dager.

Fordi laser terapi regnes som en kosmetisk prosedyre, vil din forsikring sannsynligvis ikke dekker behandlingen. Ifølge Skincarephysicians.com, kan hver laser terapi økt varierer fra $ 300 til $ 700.

Skin Care

Sørg for å følge din hudlege råd om hudpleie. Siden rosacea lider har sensitiv hud, bruk en mild rensemelk. Etter vask ansiktet ditt, bruk din foreskrevet aktuell medisinering og følger det med en fuktighetskrem formulert for sensitiv hud. Unngå sterkt parfymerte kremer og harde hud behandlinger, for eksempel kjemisk peeling.