Digidexo.com

Om akupressurpunkter

Spiker er en alternativ helse-metode for behandling av stress og smerte som er sentrert på opprettholdelse av en balanse i livet, noe som er henvist til som qi (chi). Qi er en livsenergi som talsmenn for akupressur mener er til stede i hver eneste levende organisme. Qi sies å sirkulere sammen 12 meridianer, som er rett og slett energibaner ligger i hele kroppen. Hver meridian er festet til et bestemt organ eller organsystem. Innenfor dette systemet er plassert over 1000 akupunkturpunkter, som hver kan stimuleres ved anvendelse av trykk.

Identifikasjon

Akupressur er oppnådd ved å legge press - noen ganger lys og noen ganger litt hardere - til et visst punkt med fingrene, tommelen og hender. Av og til er albuene eller knærne brukt. De fleste akupunktur-reaktive punkter er plassert på områder av kroppen som er følsom for trykk; Derfor, er responsen gitt av mottakeren meget viktig, siden for harde en respons kan bety at trykket ikke blir påført på det riktige sted.

Time Frame

Lengden av tid for akupressur som er plassert på et enkelt trykkpunktet kan variere betydelig. Den gjennomsnittlige tiden er mellom 15 og 30 sekunder, men avhengig av typen av massasje og det faktiske trykket som blir påført, kan det bli utvidet til et par minutter. Akupressur er brukt i en serie, mye som en massasje, og en enkelt økt - der mange anvendelser av press er laget - vanligvis varer i ca 30 minutter.

Betydning

Den mest betydningsfulle skritt i akupressur innebærer å finne den faktiske poeng; å gjøre det krever forskning og utdanning. Når du har oppdaget hvor trykkpunkter er plassert, er neste skritt å legge press i ca 30 sekunder. Deretter gjentar dette på trykkpunktet ligger på den motsatte side av legemet. Hvis du gjør det riktig, vil du begynne å føle en utgivelse av spenning. Hvis de innledende trykkpunkter ikke gjøre triks, prøv et annet punkt et annet sted før du oppdager et sted som gir lindring.

Fordeler

Når de riktige trykkpunkter har blitt funnet, kan akupressur gi en utrolig rekke fordeler. Den primære fordelen med å finne den perfekte punkt er at det kan behandle ganske bestemte helseproblemer. Samlet lindring av spenning og stress kan oppnås gjennom de fleste noen trykkpunkt, men enkelte punkter kan være i stand til å behandle bestemte medisinske tilstander og lidelser. Visse akupressurpunkter er også påvist nyttig i å opprettholde regelmessige menstruasjonssykluser, lindre fødsel smerte og selv øke energi.

Misforståelse

Den største misforståelsen om akupressur innebærer forvirringen mellom akupressur og akupunktur. Trykkpunkter som er identifisert i akupressur ikke motta noen nål behandling uansett. De eneste elementene som brukes i massasje terapi av akupressur er deler av kroppen. Akupressur og akupunktur gjør dele en funksjon, men: troen på meridian system av qi.

Advarsel

Akupressur bør aldri fungere som en erstatning for standard medisinsk behandling. Hvis du har lidd en alvorlig skade eller erfaring kroniske smerter eller dvelende symptomer, kontakt tradisjonell medisinsk behandling umiddelbart. I tillegg er det ikke tilrådelig å engasjere seg i akupressur behandling innen 30 minutter før eller etter tung trening eller en varm dusj eller badekar. Akupressur bør unngås på alle punkt som har et blåmerke, klippe, vorte, føflekk eller varicose vein. Enhver kvinne som er mer enn 3 måneder gravid bør sannsynligvis ikke gjennomgå akupressur.

Potensial

Fremtiden for akupressur ser ut til å være en der elektriske enheter brukes, til skade for sertifiserte akupressur spesialister. En rekke nye enheter og verktøy har i det siste flommet markedet som gjør at en bruker selv å bruke elektrisk stimulering til akupressurpunkter. Noen av disse enhetene er selv i stand til å lokalisere akupunkturpunkter på hver deg selv eller noen andre.