Digidexo.com

Alternativer til AA for Alkoholikere

Alternativer til AA for Alkoholikere


Mange programmer er tilgjengelig for folk som ønsker et alternativ til Anonyme Alkoholikere. Velg en gruppe avhengig av hva du leter etter, enten det er online gruppestøtte, bestemte trinn programmer eller programmer for bare kvinner. Noen organisasjoner, som for eksempel Rational Recovery, arbeid med ideen om at enkeltpersoner må holde seg edru og frisk på egenhånd og ikke gir behandling sentre eller støttegrupper.

LifeRing Secular Recovery og Recovery, Inc.

LifeRing Secular Recovery er et nettverk for folk som ønsker å komme seg fra alkohol og narkotika avhengighet. Dette nettverket mener den eneste måten å komme seg fra disse avhengighet er å avstå helt og "se makt til å få ren og edru inne hver person," ifølge nettsiden Mental Hjelp. Konsernet bruker positiv forsterkning og gruppestøtte for å hjelpe rusavhengige få rent og edru. Deres hjemmeside viser lokale møter, har en online gruppe forum for støtte og omfatter vanlige spørsmål.

LifeRing Recovery

www.lifering.org

Recovery, Inc., er en selv hjelpe mental helse program basert på ideene til programmets grunnlegger, avdøde neuropsychiatrist Abraham A. Low, MD Programmet er utviklet for å jobbe med profesjonelle psykisk helsevern for å hjelpe rusavhengige i tilfriskning gjenvinne og opprettholde sin mental helse.

Recovery, Inc.

105 W. Adams Street, Suite 2940

Chicago, Illinois 60603

866-221-0302

www.lowselfhelpsystems.org

Moderasjon Ledelse

Moderasjon Management er en atferdsendring program og nasjonal støttegruppe nettverk for de som ønsker å komme seg fra alkohol avhengighet og gjøre positive endringer i sine levevaner. Programmet oppfordrer utvinne narkomane til å ta ansvar for å endre og vedlikeholde slike positive endringer, enten det er å drikke bare i moderering eller gi opp helt alkohol. Moderasjon Management "fremmer tidlig selv anerkjennelse av risikable drikkeatferd," i henhold til Mental Hjelp nettside. Programmets nettside finner du lenker til å leve møter, verktøy og publikasjoner for å vurdere alkoholvaner og gjøre positive endringer og online støttealternativer.

Moderasjon Ledelse

22 West 27th Street, 5th Floor

New York, New York 10001

[email protected]

www.moderation.org

Rasjonell Recovery

Rasjonell Recovery er et verdensomspennende program som tror individer "er på egen hånd" i form av å bo ren og edru. Dette betyr at det ikke er noen møter eller behandlingssentre. En kilde til rådgivning, veiledning og direkte instruksjon om hvordan du kan overnatte gratis alkohol og narkotika, gir Rational Recovery hjemmeside informasjon om metoden som brukes (Addictive stemmegjenkjenning Technique®, eller AVRT®,) og inkluderer gratis informasjon for folk som prøver å holde seg edru samt støtte for narkomane familier. Nettstedet inneholder en liste over ofte stilte spørsmål og informasjon om abonnementsbaserte tjenester.

Rasjonell Recovery

Boks 800

Lotus, California 95651

530-621-2667

www.rational.org

Kvinner For edruelighet, Inc.

Kvinner For Nøkternhet, Inc., er en ideell organisasjon for kvinner som prøver å avslutte avhengighet av alkohol og narkotika. Deres program, med tittelen "New Life", er basert på en Thirteen Statement Program, som fremmer positive livsstilsendringer og oppfordrer både åndelig og følelsesmessig vekst. Organisasjonens hjemmeside detaljer de 13 uttalelser og gir koblinger til grupper i ditt område.

Kvinner For edruelighet

PO Box 618

Quakertown, Pennsylvania 18951

215-536-8026

www.womenforsobriety.org