Digidexo.com

Hvordan lage No-Rinse Shampoo

Vasking og styling håret ditt tar mye tid, spesielt hvis du føne det rett. Snarere deretter vaske håret hver dag, kan en tørr shampoo brukes til å absorbere oljen på hodebunnen din og holde håret ditt ser friskt og rent. Bruke produktet er ett til to dager etter vask håret ditt kan du få et par ekstra dager av hver sjampo og stil. Mens tørr shampoo er et mirakel produkt for mange enkeltpersoner, kjøper det kan være kostbart. Med noen få produkter og de riktige trinnene, kan du lage din egen tørr shampoo hjemme for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Hvordan lage Dry Shampoo

•  Samle dine produkter. Du trenger flere produkter for å lage din egen tørr shampoo. Samle en tom baby pulver container, tre boller, en plastboks med lokk, maisenna, vanlig havregryn, duft og natron. Du må minst 1/3 kopp til 2/3 kopp av hver av følgende: maismel, havremel og natron. Når du velge duften du ønsker å bruke, sørg for at det er en olje, fordi det vil gi en sterkere duft som varer lenger.

Mål produktene. Bestem deg for hvor mye tørr shampoo du ønsker å gjøre. Hvis du ønsker å gjøre en liten mengde, vil du trenge 1/3 kopp av hvert produkt. Hvis du gjør en større mengde, bruker 2/3 kopp av hvert produkt. Mål opp like deler av havregryn, maisenna og bakepulver. Etter måling hvert produkt separat, satte hver og en i en egen bolle.

Legg duften til havremel. Legg noen dråper duft til havregryn og bland det sammen. Når havregryn og duft har blitt grundig blandet, lukte havregryn og avgjøre om duften er sterk nok, eller hvis du ønsker å legge mer duft. Du ønsker duften å være ganske sterk, fordi du kommer til å legge like deler av maisenna og bakepulver, som vil myke opp duften.

Puss havregryn. Når du er fornøyd med duften av havregryn, er det på tide å slipe havremel. Du vil ha havregryn å være så nær pulverform som mulig. Plasser havregryn i blender og velg puré funksjonen. Bland havregryn i minst 1 minutt og deretter sjekke fremdriften. Hvis havregryn er i pulverform, er du ferdig og kan gå videre til neste trinn. Hvis ikke, gjenta dette trinnet til det havregryn ligner pulver.

Sett det hele sammen. Det er på tide å blande alle produktene sammen for å gjøre tørr shampoo. Den beste metode for å blande produktene er å helle dem i en stor plastskål. Sett lokket på bollen og forsegle det tett, deretter riste bollen til å blande produktene sammen. Gjenta dette trinnet et par ganger til du føler produktene har vært tilstrekkelig blandet. Når det er gjort, hell det endelige produktet i en tom baby pulver container. Nyt din nye tørr shampoo.

Tips og advarsler

  • Når du er klar til å bruke tørr shampoo, påfør en liten mengde til dine røtter og gni det inn i hodebunnen. Avslutt med å børste håret ditt for å distribuere den tørre shampoo til resten av håret.
  • Ikke bruk flavored havregryn. Ikke bare vil det havregryn har en merkelig lukt, men det vil også ha biter av tørket frukt eller sukker som vil resultere i klissete håret hvis brukes til å lage tørr shampoo.