Digidexo.com

Kvaliteten på helsetjenester

En måte å måle kvaliteten på helsevesenet er å fokusere på sykehus ytelse og karakterer. "US News & World Report" har en liste over de beste sykehusene for 2010-2011, basert på kriterier de valgte.

Kriterier

"US News" rangert de beste sykehusene i 16 voksne helse spesialiteter. Noen 4852 sykehus med mer enn 9000 spesialister ble inkludert i evalueringen. I 12 av de 16 spesialiteter, er kvaliteten på omsorg avgjørende for pasientens overlevelse. Derfor, dødelighet og pasientsikkerhet var en stor del av hver sykehusets poengsum for de 12 spesialiteter, sammen med faktorer som sykepleier og pasientservice.

Spesialitet Rankings

Ifølge "US News," toppen sykehus for kreftbehandling var University of Texas MD Anderson Cancer Center. For hjertekirurgi, ble Cleveland Clinic i Ohio rangert høyest. Topp rangering for diabetesomsorgen var Mayo Clinic i Rochester, Minnesota,

Honor Roll

Den "US News" Honor Roll rangert de 14 sykehusene i landet. De tre beste var Johns Hopkins Hospital i Baltimore, Maryland, Mayo Clinic i Rochester, Minnesota og Massachusetts General Hospital i Boston.