Digidexo.com

Hvor mye CoQ10 bør tas en migrene?

Hvis du har tatt tradisjonelle medisiner for å få fritak fra hyppige migreneanfall, kan du bekymre deg for effektene av disse medikamentene på din generelle helse, spesielt hjertet. Nyere forskning har vist en mulig sammenheng mellom CoQ10, en ernæringsmessig enzym og reduksjon av migrene hodepine. CoQ10 kan bidra til å rette en bestemt cellulær dysfunksjon hvis det tas daglig.

Kosttilskudd

Q10 er også kalt koenzym Q10. Dette kosttilskuddet, når det tas i nærmere angitte doser, hjelper hjertet helse og kan også stoppe migrene hodepine smerter. I stedet for å ta medisiner som kan forårsake skade på hjerte og mage-systemet, bør du spørre legen din om muligheten for å ta en daglig dose av Q10 for å forebygge migreneanfall.

Avhengig av hvor mange migrene hodepine du får hver måned, kan du potensielt redusere frekvensen av angrep med mer enn 50 prosent. Diskuter din potensielle dose av Q10 med legen din - noen mennesker reagerer sterkere på dette tillegget enn andre, noe som kan resultere i søvnløshet eller ikke nok REM søvn.

Migrenepasienter lider av en dysfunksjon i sin mitokondriene, noe som fører til en mangel i metabolismen av hjernen energi, ifølge Dr. Todd Rozen, regissøren av Hodepine Forskning ved Cleveland Clinic Foundation. Rozen theorizes at CoQ10 kan tas daglig for å hindre utbruddet av migrene hodepine. Dette er noe nytt du kan vurdere å ta med legen din, spesielt hvis du er bekymret for de effekter som tradisjonelle migrene medisiner kan ha på hjertet. Fordi Q10 er et naturlig forekommende supplement, trenger du ikke å bekymre deg for mulig skade på hjertet ditt hvis du er i stand til å få bytte til CoQ10.

Migrene Forebyggende

Migrene kan være forårsaket av et underskudd i dine mitokondrie cellenes evne til å generere energi. Hvis du tar en liten (100mg til 150mg) dose av Q10 daglig, kan du begynne å stimulere høyere energiproduksjon, og dermed redusere hyppigheten av migreneanfall.

Noen mennesker er mer følsomme for effektene av Q10, så de trenger å jobbe tettere med sine leger å komme frem til den mest optimale dosen for å redusere sine migreneanfall.