Digidexo.com

Slik behandler Fibroid Pain

Livmor fibroids er livmor vekster som er godartet. Mange ganger fibroids er små og noen kvinner innser ikke at de har dem. Noen ganger fibroids kan forårsake symptomer som bekkenløsning, inkontinens og tung menstruasjonsblødninger. De kan enten vokse inni eller utenfor livmorhulen. En medisinsk undersøkelse er nødvendig for å vurdere omfanget av en kvinnes fibroids og finne ut hvordan du best mulig kan håndtere fibroid smerte.

.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din. Hun må utføre en fullstendig fysisk undersøkelse for å fastslå status for fibroids. Hun kan utføre en bekken eksamen og foreslå en ultralyd, som er en prosedyre som visualiserer interne strukturer, inkludert fibroids, via lydbølger.

Spørre om smertelindring medisiner. Spør legen din hvilke typer smerte lindring medisiner er tilgjengelige for å behandle fibroid smerte. Han kan skrive ut resept for smertestillende eller anti-inflammatoriske medisiner, eller foreslår at du tar en over-the-counter smerte lindring medisiner hvis smertene er minimal.

Spør om hormonbehandling. Fibroids er drevet av østrogen. Legen din kan forskrive hormonbehandling for å redusere østrogennivået og krympe livmor fibroids. Som fibroidene krympe i størrelse, vil det være mindre trykk og smerte. Mange store fibroidtumorer trykker på omliggende strukturer som tarm eller blære, forårsaker alvorlig bekken eller magesmerter.

Prøv en varmepute. En varmepute er svært effektive for mange typer smerte, inkludert fibroid smerte. Plasser varmeputen over smertefulle området for å berolige bort noe ubehag. Ikke satt varmeputen på den høyeste innstillingen, fordi du kan brenne huden din.

Ta et varmt bad. En varm beroligende bad kan bidra til å administrere fibroid smerte. Varmt vann ikke bare bidrar til å redusere smerte av fibroids, men det kan også slappe av deg.

Tips og advarsler

  • Spør legen din om kirurgi er hensiktsmessig. Hvis du har problemer med å håndtere din fibroid smerter, bør du vurdere å få dem fjernet.
  • Fibroids kan føre til store smerter og overdreven menstruasjonsblødning. Hvis du opplever overdreven smerte eller blødninger, få akutt legehjelp umiddelbart. Miste store mengder blod kan føre til at du blir alvorlig blodfattig, eller selv gå inn i sjokk, og sterke smerter kan øke blodtrykket.