Digidexo.com

Hvor kan jeg finne Milk Thistle?

Hvor kan jeg finne Milk Thistle?


Milk Thistle er en plante som oppsto i Middelhavet, men nå vokser over hele verden. Noen steder veksten er så produktive det anses å være et irriterende ugress. Melken tistel planten vokser opp til 10 meter i høyde, har lilla blomster og bladene sive en melkehvit stoff når knust. Denne hvite væsken er hva ga melk tistel sitt navn. Anlegget bærer en skinnende brun hardt skinned frukt. Silymarin er ingrediens i melk tistel som gjør det ettertraktet som en urte rette for leversykdommer.

Kapsler

Kjøp melk tistel kosttilskudd der vitaminer og kosttilskudd er solgt, slik som dagligvarebutikker og narkotika butikker. Den selges som oftest i kapsler. Siden silymarin er den aktive ingrediens, er det ofte solgt av seg selv i kapselform. Noen produsenter mener det kan være gunstige synergieffekter mellom silymarin og ennå ukjente ingredienser i melk tistel slik at de tilbyr en melk tistel kapsel som inneholder 80 prosent silymarin og 20 prosent bakken melk tistel. Kontroller på etiketten at merkevaren du kjøper er normert til minst 70 prosent silymarin og velg en kapsel som har minst 120 mg silymarin.

Flytende Extract

Absorber melk tistel inn i kroppen din mer effektivt og raskt ved å ta den i ekstrakt skjemaet. Milk tistel ingredienser er oppløselig i alkohol og kan lettere absorberes av kroppen når den kombineres med en liten mengde alkohol. Melk tistel ekstrakt bør alkoholbasert. Selv når gjør mariatistelolje te er det antatt å være mer effektive for å gjøre det te med en alkohol Basert ekstrakt heller enn å gjøre det med den tørkede plante. Dosering er 30 til 40 dråper to ganger om dagen eller som instruert av produsenten. Urteekstrakter finnes i helsekostbutikker eller nettbutikker. Denne formen for melk tistel er vanligvis ikke funnet i stoffet butikker eller dagligvarebutikker.

Frø

Kjøpe økologisk melk tistel frø eller pulver fra urte forsyne butikkene og dryss det på mat eller lage te med det. Eller, kjøpe frø og bruke kaffekvern til å lage din egen pulver. Forskningsstudier på melk tistel og silymarin har primært skjedd ved hjelp av standardiserte ekstrakter. Inntar melk tistel ved å lage din egen te fra tørket plante har ennå ikke vist seg å være like effektivt som å ta det i andre former. Når du kjøper tørket melk tistel frø, bestille fra en pålitelig selskap som garanterer deres urter er økologisk.