Digidexo.com

Picc Linje levealder

Picc Linje levealder


En periferisk sentralt innsatt kateter eller PISK-line-gir intravenøs (IV) terapi i lengre perioder. PICC gi tilgang til store venene uten kirurgi, i hjemmet og innleggelse for pasienter i alle aldre.

Beskrivelse

En PISK linjen er en lang IV kateter satt inn i en perifer vene, og ender i en stor vene i nærheten av hjertet. Noen PICC linjer har spesialiserte caps, for enklere vedlikehold.

Innsetting

Spesialutdannet heia omsorg leverandører sted PICC linjer ved å sette inn og sikre kateteret. En X-ray sjekk sikrer riktig plassering. Når linjen er sydd på plass, blir en steril bandasje påført.

Bruksområder

PICC linjer levere medisiner som cellegift, antibiotika og smertestillende, samt trygg administrasjon av konsentrerte næringsstoffer. Blodprøver hentet fra PICC linjer spare pasienter fra gjentatte smertefulle venepunkteringer.

Time Frame

Den helsen til pasienten, venen og dens plassering påvirkning lang levetid av PISK linje, så vel som de stoffene infusert og hyppigheten av blod trekker. Så lenge området er sunt og linjen åpen kan PICC holder seg på plass på ubestemt tid.

Betraktninger

PICC linjer er allsidige infusjonslinjer brukes til å levere en rekke behandlinger og forbedre pasientkomfort og sikkerhet, men er bare ett av flere alternativer for langsiktig infusjon ledelse.