Digidexo.com

Hva er årsakene til Knee smerter om natten?

Hva er årsakene til Knee smerter om natten?


Hvis du lider av smerter i kneet i midten av natten, er du ikke alene. Enhver rekke medisinske tilstander kan bli forverret i løpet av natta timer, og føre til at du smerte mens du prøver å sove.

Osteonekrose

En vanlig form for kne og ben smerter som kan bli verre i løpet av natten er osteonekrose, som betyr bein død. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å bli rammet av denne tilstanden, som er et resultat av et bein å miste sin blodtilførsel og begynner å dø. Den knobby del av lårbenet på innsiden av kneet er hovedmålet for osteonekrose, men det kan forekomme på utsiden av kneet. Du vil føle økt smerter om natten og når du er aktiv.

RA

Revmatoid artritt (RA) kan påvirke leddene i bena, knær og hofte. Smerter og hevelse resultat. Du kan ikke være i stand til å hvile komfortabelt om natten på grunn av smertene. Når du våkner, vil du mest sannsynlig bli verkende og stive.

Artrose

Hvis du har slitasjegikt - degenerative type leddgikt som vanligvis rammer eldre mennesker - kan du bli vekket fra søvnen på grunn av knesmerter, spesielt hvis du har used leddene gårsdagen. Værforhold, inkludert barometrisk trykkforandringer, kan forverre leddgikt smerte. Hvis været endrer seg i løpet av natten, kan du være den første til å vite.

Ligament skader

Hvis du har skadet et leddbånd, en sene eller en av de væskefylte sekker (bursa) som omgir din kneleddet, kan dette forårsake smerte, om natten så vel som i dag.

Urinsyregikt

Gikt, som er en form for leddgikt, kan gi intense smerter om natten som kommer plutselig. Rødhet og hevelse vil oppstå, ifølge Mayo Clinic.