Digidexo.com

Hvordan bruke en Walker Etter Spine Surgery

Utvinning tid etter ryggkirurgi avhenger inngrepet gjort. Noen mennesker trenger ikke en rullator eller mye hjelp i det hele tatt når komme rundt i løpet av de første 30 postoperative dager. Andre mennesker trenger hjelp vandre rundt. Det er viktig å være i stand til å komme seg rundt på din egen vilje og legen kan sende deg hjem med en rullator. Hvor mye du bruker dette varierer basert på din individuelle situasjon.

Bruksanvisning

Hvordan bruke en Walker Etter Spine Surgery

Juster walker slik at det er montert til høyden din ordentlig. Be om hjelp fra en sykepleier eller elsket en hvis du ikke klarer å gjøre dette selv. For å passe rullator riktig, bør albuene bøyes komfortabelt når toppen av rullator er foret opp med din inni håndleddet krøll. Et riktig passform walker bidrar til å redusere stress på skuldrene og ryggen.

Hold rullator fast med en hånd på hvert håndtak, når du står oppreist.

Skyv rullator fremover.

trinn mot walker en fot om gangen, plassere vekten din på rullator.

Hvordan bruke en Walker til Get Up

Plasser rullator foran deg, slik at kroppen din er firkantet til det.

Plasser en hånd på håndtaket bar og en hånd på walker kors bar i front. Denne baren er lavere og kan være lettere å hjelpe deg å få innflytelse når du prøver å stå.

Scoot til kanten av setet.

Støtt din rygg og ben ved oppkvikkende selv med hendene som du stiger. Legg merke til at mange mennesker ikke har et problem vandre rundt etter ryggkirurgi, men har problemer med å stå fra sittende stilling. Rullator kan være en bærbar støtte for deg i disse situasjonene.