Digidexo.com

Alkoholisk lever Symptomer

Alkoholisk lever Symptomer


Kronisk alkoholisk leversykdom er en direkte konsekvens av alkoholisme. Avhengig av alvorligheten av alkoholisme, leveren aktuelle og enkelte andre faktorer, symptomene på kronisk leversykdom kan ikke bli åpen raskt. I noen tilfeller trenger synlige symptomer ikke begynne å vises før irreversibel skade har allerede blitt gjort til denne avgjørende organ.

Betydning

Leveren er hjem til hovedfiltreringssystem for blodstrømmen. Den produserer også galle, en svært sure stoff som hjelper kroppen med å bryte ned komplekse fett. Det forbrenner giftstoffer som alkohol og farmasøytiske produkter for å sikre riktig organfunksjon. Den lagrer mange viktige vitaminer som vitamin A og B, og produserer proteiner. Når den blir ødelagt av alkohol, blir dens funksjon i alle disse områdene alvorlig svekket. Gjentatt og alvorlig alkoholmisbruk kan føre til leversvikt eller delvis leversvikt, noe som gjør det slik at pasienten trenger en transplantasjon for å leve.

Funksjon

Symptomene på leverproblemer ikke alltid utvikle og vise så snart alvorlige skader starter. Symptomene heller ikke alltid skje på en gang, eller alle sammen. Noen av symptomene er oppkast, diaré, tap av appetitt, vekt svingninger, merkelig farget avføring, mørk urin, muskelsmerter, depresjon, gulsott og gjennomgripende følelser av sykdom. Bare behandle symptomene kan skjule den underliggende problemet. Pasienter med alkoholmisbruk problemer bør være åpen med sin lege om hvor mye de drikker, slik at sykdommen kan bli bedre ivaretatt.

Effekter

Effekten av alvorlig leversykdom er ofte ignorert eller dirigerte av av alkoholikere som vanlige bivirkninger av drikking. Alkoholisme rammer opp til 10 prosent av amerikanske menn og om lag tre prosent av kvinnene. En av de mest vanlige årsaker til leversykdom hos alkoholikere er faktisk underernæring, i kombinasjon med den tyngre arbeidslast som har organ for å filtrere alle av alkohol kontinuerlig bølgende gjennom blodet. Vedvarende tretthet er et vanlig tidlig symptom på alle slags alkoholisk leversykdom.

Betraktninger

Levercirrhose, eller arrdannelse, er en svært vanlig effekt av alkoholmisbruk. Det kan også føre til steatose, også kjent som fettlever. Det kan også føre til hepatatis, som først presenterer med gulsott. Symptomene på alkoholisk leversykdom inkluderer en alvorlig vitaminmangel som kan behandles med alkohol avholdenhet og regelmessig inntak av vitaminer sammen med pågående behandling for alkoholisme. De smertefulle og livstruende effekter av alkoholisk leversykdom er ikke de eneste farene ved alkoholisme, men de er noen av de mest alvorlige og vanskelige å reversere.

Identifikasjon

Skrumplever er den akkumulerte arrdannelse gjort til leveren vev av alkohol og andre giftstoffer. Det ble en gang i frisk lever blir erstattet av fibrøse masser av arrvev, som hindrer fri blodstrømning gjennom organet. Selv om det ikke er kjent, kan de problemer som forårsakes av cirrhose føre til hjernedysfunksjon, som farlige stoffer som ellers ville være riktig filtrert av leveren slippe forbi blod-hjernebarrieren, forårsaker redusert mental funksjon og andre mer alvorlige symptomer. Nyre smerte kan også bli et problem, som skrumplever fører til redusert nyrefunksjon - og i noen tilfeller feil - i de senere stadier av alkoholisme.