Digidexo.com

Hva er farene ved å bruke en luftslange for å rense en person?

Hva er farene ved å bruke en luftslange for å rense en person?


Luftkompressorer er et vanlig syn i bilverksteder, tre butikker og mange forskjellige typer fabrikker. Komprimert luft brukes til en rekke funksjoner, blant annet kjører verktøy luftdrevne og for rengjøring av maskiner. Det er mange farer forbundet med komprimert luft som kommer i kontakt med det menneskelige legeme. Slange styrkene ut luft ved høy hastighet og under nok kraft til å forårsake alvorlig skade eller død hvis den treffer du på feil sted.

Blåmerker

I det minste, kan en liten eksplosjon av komprimert luft forårsake moderat til alvorlig blåmerker. Ganske enkelt ved hjelp av en luftkompressor slange å rydde av hendene kan la deg knust for en uke. Jo høyere trykket i luften er satt, blir verre skader kunne være.

Blindhet

En rask eksplosjon av komprimert luft i området av øyet er nok til å "pop" din øyeeplet ut av sokkelen. Øyets nerver kan repareres og permanent blindhet kan bli resultatet.

Døvhet

Komprimert luft i en avstand på 4 inches og 40 PSI bærer nok strøm til å sprekke trommehinnen og forårsake permanent døvhet.

Indre skader

Dine indre organer kan ta en massiv hit fra en feilplassert eksplosjon av komprimert luft. Indre blødninger og brudd kan resultere fra trykkluft blir utgitt i vitale områder.

Emboli

Hvis du har et kutt eller brudd i huden og høy drevet komprimert luft er rettet inn i det, kan resultatet bli en luftboble eller emboli i blodet ditt. Når en emboli gjør sin vei til de små blodårene i hjernen, er det en mulighet for at den kan sprekke og du kan dø.

Sprukket Lunger

Lungene er avgjørende for å opprettholde livet, og den delikate slimhinnen kan bli skadet eller ødelagt hvis trykkluft slippes i eller i nærheten av munnen. Hvis lungene briste, vil kroppen raskt bli utsultet på oksygen og død vil snart følge etter.