Digidexo.com

Massasje terapi for frossen skulder og nakke smerter

Frossen skulder er mest utbredt blant personer over 40 og er spesielt vanlig hos kvinner, mens nakkesmerter kan oppstå i alle aldre. De trenger ikke nødvendigvis dele en felles årsak. Det de dele, men er visse symptomer, og de kan både dra nytte av behandling av en sertifisert massasjeterapeut.

Symptomer og Diagnose

Symptomer er felles for både frossen skulder og nakkesmerter inkluderer stivhet, begrenset utvalg av bevegelse og muskel ubehag. Siden disse symptomene, når den brukes til frossen skulder, kan også gjelde for en rekke andre skulder plager, for eksempel leddgikt, bursitt og rotator cuff tårer, er det først viktig å finne ut om du faktisk har frosset skulder, som er mer korrekt kalt lim capsulitis. En erfaren massasje eller fysioterapeut bør være i stand til å vurdere tilstanden din gjennom en rekke bevegelsestester, men røntgenbilder kan også bli anbefalt av legen din for å utelukke andre muligheter.

Behandlinger

Frossen skulder og nakkesmerter kan behandles forskjellig av både foreskrevet og over-the-counter medisiner, tøyningsøvelser, akupunktur, fysioterapi og massasje terapi. Massasje er en ikke-invasiv alternativ til medisiner som brukes ofte til å bekjempe nakke og skuldersmerter. Det er en terapi hvor muskel og annet mykt vev er manipulert til å lindre de spenninger og tetthet fører til ubehag. Massasje øker også blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å redusere overholdt eller arrvev innblandet i frossen skulder. Svensk massasje, triggerpunkt terapi, dype vev massasje og shiatsu er alle typer massasje som har blitt funnet effektive i behandling av nakkesmerter og frossen skulder.

Forebygging

Kildene til nakke og skuldersmerter er mange og varierte, men regelmessig massasje kan holde ubehag fra å bli alvorlig. Praktisere god holdning, vil regelmessig mosjon og nakke strekninger også bidra til å forhindre nakkesmerter; varmer opp skikkelig før du trener og jobber med å styrke og strekke skulderen kan være til hinder for utbruddet av frossen skulder. Det er viktig å fortsette å bevege skulderen selv om den er stiv og verkende; ikke gjør det, kan øke stivhet og redusere omfanget av bevegelse.

Forsiktighetsregler

Det er noen som tror, ​​for eksempel Clair Davies, forfatter av "The Trigger Point Therapy Workbook: Your Self-Treatment Guide for Pain Relief", som strekker seg kan forverre de triggerpunkter eller områder av hyperirritable muskelvev. Det kan derfor være lurt å få behandling før iverk en diett av strekninger.