Digidexo.com

Helse & Spa Vacations

Helse & Spa Vacations


Helse og spa-ferier kombinere de foryngende fordelene med spa og helsebehandlinger på ett sted. Disse alpinanlegg har ofte aktiviteter som fremmer både helse og skjønnhet. En helse-spa kan ha et daglig ritual av øvelser sammen med gourmet økologisk mat og avslappende massasje. Atmosfæren er veldig stille og rolig med en overflod av plantelivet og andre fasiliteter. En helse-spa ferie er en utmerket måte å roe din ånd og fornye kroppen din.

Lake Austin

Lake Austin er en forseggjort spa resort ligger i Austin, Texas. Dette spa-ferie ligger i et naturskjønt område av Texas. Lesere av "Condé Nast Traveler" magazine kåret Lake Austin nummer én spa-destinasjon i Nord-Amerika i 2008. Helse rådgivning og opplæringsprogrammer er tilgjengelige, samt gunstige spa-behandlinger som dype vev massasje, akupunktur og asiatisk inspirert massasje. De tilbyr også behandlinger som saltskrubb og kroppsinnpakning.

Lake Austin Spa Resort
1705 South Quinlan Park Road
Austin, Texas 78732

800-847-5637
lakeaustin.com

Hilton Head Health

Hilton Head Health er et spa ferie resort lastet med alt du måtte trenge for å ha en hyggelig spa ferie. Dette hotellet ligger i South Carolina blant blomstrende trær og rikelig grønt planteliv. Den ernæringsprogram passer for både helse og smak.

Trening og stress management klasser er blant en lang liste av spa-tjenester, inkludert fotsoneterapi og varm lava stone terapi. Refleksologi er en type massasje som øker mobilitet og fleksibilitet. Den fokuserer på å forbedre felles funksjon med spesialiserte teknikker som masserer, rotere og bøye leddene. Med stein terapi, varme steiner plassert på ryggen gi healing og foryngende fordeler. Varmen varmer og slapper av kroppen din. De tilbyr også grunnleggende massasje, samt hode- og hodebunn massasje.

Hilton Head Health Resort
14 Valencia Road
Hilton Head Island, SC 29928
800-292-2440
hhhealth.com

Green Valley Spa and Resort

Green Valley Spa and Resort ligger i George Utah. Dette helse spa tilbyr vekttap planer og forfriskende spa-behandlinger. Behandlingene inkluderer flere typer massasjer som Lomi Lomi, fotsoneterapi og dype vev massasje. Andre kroppsterapier som gjørme wraps og vibrasjonsmedisin ren og detox kroppen. Vibrasjonsmedisin innebærer bruk av både lyd og lys terapi for å helbrede kroppen. Alle behandlinger oppmuntre helse og velvære. Andre tjenester inkluderer hår terapier og enzym masker og enda helse rådgivning.

Green Valley Spa
1871 W. Canyon View Drive
St. George, Utah 84770
800-237-1068
greenvalleyspa.com