Digidexo.com

Hvordan bruke Refleksologi for Migrene

En migrene hodepine kan være ødeleggende. Når det streik, kan man oppleve symptomer som følsomhet for lys, problemer med syn, uutholdelige hodesmerter, kvalme og oppkast. Siden ingen har vært i stand til å si sikkert nøyaktig hva som forårsaker migrene, når det kommer til refleksologi ita € ™ s best å jobbe hele foten for ikke å overse noen refleks som kan være forbundet med årsaken til hodepinen. Følgende trinn vil veilede deg om hvordan du bruker refleksologi for migrene.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Refleksologi for Migrene, av Grace Covelli

Spread håndkle over enden av bordet.

Be frivillig til å legge seg ned på bordet med hennes føtter på håndkleet.

Sitt ned ved volunteerâ € ™ s føtter.

Plasser håndflatene på volunteerâ € ™ s føtter for en liten stund.

Klem forsiktig begge føttene over.

6 Begynn med venstre fot, trykk høyre tommel i bunnen av hælen, på høyre side, og på forhånd tommelen oppover i små trinn til du kommer til toppen av pinkie tå. Begynn på bunnen av hælen igjen, marsj oppover til du kommer til neste tå. Hold gjør dette til hele foten er dekket, og deretter gjøre det på den høyre foten.

Skyv tommelen samtidig (venstre tommel på venstre fot og høyre tommel på høyre fot) over føttene fra side til side, opp til toppen av føttene og skyv tomlene ned til bunnen av hælen og gjør sirkelbevegelser over både føtter.

Trykk tommelen inn i hver tå, 10 ganger på hver tå, som dekker alle områder av hver tå. Gjør dette på begge sider av hver tå.

Trykk på tommelen inn i sentrum av den venstre stortå (plantar siden av foten) og hold i noen sekunder. Gjør det samme til høyre tå.

Circle fremtredende bein på utsiden av anklene med fingrene, sju ganger.

Stroke toppen av venstre fot med tommelen, alternerende slag. Stroke toppen av høyre fot med tommelen, alternerende slag.

Samtidig skyver begge tomlene opp til midten av bunnen av ballen av foten. Trykk tomlene inn i et punkt og hold i noen øyeblikk.

Tips og advarsler

  • Tørk massasje krem ​​ut av føttene etter å ha avsluttet en refleksologi økt.
  • Refleksologi bør ikke utføres på alle som er gravid.
  • Refleksologi bør ikke utføres på alle som har en alvorlig medisinsk tilstand, med mindre vedkommende lege forteller dem at det er greit.
  • Ikke utfør refleksologi på kutt, blåmerker, skrubbsår eller brannsår.