Digidexo.com

Hvor lenge varer en Mageplastikk Siste?

En Mageplastikk, også kalt en mageplastikk, er en plastisk kirurgi prosedyre der overflødig fett og hud rundt mageområdet er fjernet. I noen tilfeller er revet muskler repareres for å styrke bukveggen ytterligere. Buk tucks er blant de mest populære plastisk kirurgi prosedyrer, andre som inkluderer brystforstørrelse og neseplastikk.

Prosedyre

En Mageplastikk er en relativt enkel operasjon. Kirurgen gjør et horisontalt snitt over navleregionen. Det andre snitt kan gjøres ovenfor navlen dersom det er overskudd av huden rundt dette området. Så det ekstra fettet er fjernet, og de løse musklene er strammet med sting. Huden rundt mageområdet er trukket nedover for å gjøre det tettere, og overskuddet er skåret ut og fjernet. En ny åpning er laget for navlen, som har flyttet lenger ned. Snittene blir deretter sydd opp igjen.

Kirurgi Forberedelse

På grunn av de mange helsemessige risikoen med alle kirurgiske inngrep, må pasientene forberede operasjonen ved å ta nødvendige forholdsregler. Røykere må slutte å røyke minst et par dager før operasjonen. Pasientene bør også unngå å ta betennelsesdempende medisiner, som kan føre til blødninger under operasjonen. Aspirin er et annet stoff som kan føre til blødning og bør unngås.

Varighet av kirurgi

Sperring noen komplikasjoner, en Mageplastikk prosedyre vanligvis varer ca 2-5 timer. En delvis mageplastikk varer omtrent en til to timer. En delvis mageplastikk er ofte anbefalt for pasienter som faller innenfor 10 prosent av sin idealvekt.

Varighet av resultater

Avhengig av hvor godt du tar vare på kroppen din etter inngrepet, kan en mageplastikk vare alt fra noen måneder til flere år. Signifikant vektøkning eller vekttap kan ha en betydelig effekt på utseendet på mageområdet. Graviditet er en annen faktor som kan endre konturene av den nylig formet magen. Selv etter inngrepet, er det viktig å opprettholde et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine for å holde musklene faste og vektøkning i sjakk. Med en jevn diett og treningsprogram, kan en mageplastikk vare opp til fem år eller mer. Følge prosedyren, vil fremgangen bli evaluert i løpet jevne mellomrom ved senere besøk til plastisk kirurg kontor.

Utvinning

Gjennomsnittlig utvinning tid etter en mageplastikk er vanligvis to til fire uker, noe som medførte at mange pasienter kan gå tilbake til skole eller arbeid. Arrene fra prosedyren vanligvis tar lengre tid å falme og helbrede. I noen tilfeller kan det ta noen år for arr å helbrede betraktelig. En raskere helbredelse tid for arrdannelse er ca tre måneder. Utvinning kan sped opp hvis pasienten får nok hvile, opprettholder en diett rik på vitaminer og næringsstoffer, unngår anstrengende aktivitet og holder mageområdet forhøyet.

Bivirkninger

Som med de fleste operasjoner, bivirkninger omfatter akutte smerter, hevelse og blåmerker, sårhet og selv nummenhet i mageområdet som kan vare i flere uker. Leger vil ofte foreskrive medisiner for å redusere smerte og generelt ubehag. Hevelse og blåmerker kan lindres med en kald komprimere plassert over magen. Leger kan også foreskrive en aktuell krem ​​for å hjelpe mageplastikk arret gro skikkelig og raskt.

Risiko

Alle operasjoner utgjøre helserisiko for pasienten. Noen operasjoner er mer risikofylt enn andre. Du bør huske på at et kirurgisk inngrep kan føre til døden, selv om det er sjelden. Hvis bandasjene ikke endres ofte, kan en infeksjon fra eksterne bakterier påvirke mageområdet på snittet linje. Andre risikoer inkluderer blodpropp, overdreven blødning og dårlig tilheling av arr. Sørg for å ta kontakt med plastisk kirurg umiddelbart dersom noen av disse helserisiko påvirke deg etter inngrepet. Ikke la en infeksjon eller blødning gå uten tilsyn.