Digidexo.com

Medisinske egenskaper av Lupine

Medisinske egenskaper av Lupine


Lupine er en plante i ertefamilien, som typisk har høy, spike-lignende, fargerike blomster og svært segmenterte blader. Det er alltid av slekten Lupinus, men leveres i en rekke forskjellige arter, som alle har varierende egenskaper. Mennesker har brukt lupin som en medisinsk urt i århundrer, og dens egenskaper kan bidra til å behandle et bredt spekter av forhold.

Anthelmintikum

Begrepet anthelmintikum betegner at en medisin er i stand til å behandle infeksjoner av parasittiske ormer, for eksempel flatormer, rundormer og bendelorm. Noen arter av lupin kan besitter antelmintiske egenskaper, ifølge Botanical.com. spesielt den hvite lupin (Lupinus albus). Imidlertid må du først blåmerke og suge frøene av planten i vann for å produsere et effektivt rettsmiddel.

Vanndrivende

Diuretika er stoffer som stimulerer nyrene til å produsere urin og fordrive den fra kroppen. Som behandlinger, er de viktige for personer som lider av problemer med vannlating, som-i henhold til blære og tarm Foundation-er sannsynlig et resultat av ett av to problemer: et svekket blære eller en blokkert urinrøret. Ifølge Longevity Herb Press, enkeltpersoner bruker Coulter er lupin (Lupinus sparsiflorus) for sine vanndrivende egenskaper for å hjelpe indusere urinering når urinproduksjonen er stillestående. Hvit lupin er en annen kjent vanndrivende i Lupinus slekten.

Emmenagogue

Hvit lupin viser også hva som kjennetegner en emmenagogue, ifølge Botanical.com. Dette betyr at det er i stand til å provosere eller oppmuntre blodstrøm i bekken regioner av kvinner, som i sin tur stimulerer menstruasjon. Emmenagogues kan være nyttig for å opprettholde regelmessig menstruasjon.

Hudproblemer

En infusjon av fløyel lupin (Lupinus leucophyllus Douglas) kan hjelpe kurere hudutslett når du har brukt den eksternt, i henhold til Longevity Herb Press. I tillegg er det mangefasetterte hvit lupin også kjent for å kurere ytre forhold, spesielt magesår, eller åpne, smertefulle sår som ofte inneholder bakterier.

Sleep Aid

Blå lupin (Lupinus Angustifolius) er kjent for sine tranquilizing egenskaper, og kan hjelpe rolige personer som har problemer med å sove eller er hyperaktiv. I dag, folk ofte ta anlegget i en infusjon eller skjær-skjemaet. Historisk, i henhold til Longevity Herb Press, ville individer spise steames røttene av blå lupin, eller tygge dem rå, før du går til sengs for å hjelpe indusere søvn. Plantene inneholder alkaloid kjemisk lupinin, som kan være giftige i høye doser.