Digidexo.com

Kalde rettsmidler med sennep

Kalde rettsmidler med sennep


Sennep anlegget kommer i tre varianter - sort sennep, hvit sennep og blad sennep - og har vært brukt i århundrer i hovedsak som en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Mustard er bra for en rekke andre lidelser, så vel, inkludert vanlig forkjølelse. Folk rettsmidler bruker sennep på flere måter for kaldt symptomer, inkludert soaking føttene i et varmt bad med bakken frø og drikker en blanding av sennep, maismel og vann. Mer vanlig er sennep brukes som omslag, nesedråper eller sår hals gurgle.

Chest Congestion

Den mest vanlige bruken av sennep for en kald er som et grøtomslag for å behandle brystet lunger. Det er tenkt å lindre ubehag i brystet ved å øke sirkulasjonen, svette og varme i området. Pungency av anlegget løsner også slim i lungene, skjønt det kan brenne huden, og bør påføres over en nøytral base slik som bomull eller musselin klut. Grøtomslag består av ½ kopp sennepspulver blandet med en kopp all-purpose mel og nok vann for å lage en tykk pasta. Bruk på brystet eller ryggen mellom to tøystykker. Fjern grøtomslag straks brenning eller ubehag oppstår.

Rennende nese

En tett nese er lettet ved inntak av krydret mat som sennep, noe som gir raskere bevegelse av slim. En rennende nese kan også behandles gjennom direkte kontakt med sennep. Den vanlige folk rette for en rennende nese er å slippe varmet sennepsolje i hvert nesebor for å øke sirkulasjonen og oppmuntre til spyling av giftstoffer og blokkering som forårsaker rennende nese. På grunn av den sterke lukt sennep, bør oljen brukes i bare ett nesebor på en gang.

Sår hals

En sår hals er en av de første tegn på en kald, og er forårsaket av betennelse i slimhinnene av det nedre svelget. Det er mange folk rettsmidler for sår hals, inkludert en som bruker sennep og flere andre vanlige hals stillende ingredienser. Blandingen består av 1 ss. av bakken sennep frø, saften av en halv sitron, 1 ss. av klart honning, 1 ss. av salt og 1 ¼ kopper kokende vann. Miks og dekke i 15 minutter, deretter bruke som gurglevann å lindre smerter, betennelser og lindre tørrhet.