Digidexo.com

Hvordan identifisere West Nile Virus Symptomer

Det tar vanligvis to til 15 dager for noen tegn eller symptomer for å vise etter at du har blitt smittet med West Nile virus fra et myggstikk. De fleste som blir smittet med West Nile virus vil ikke vise noen symptomer. Men 20 prosent av mennesker gjør utvikle en infeksjon som heter West Nile feber som har noen symptomer du kan se etter. De fleste av symptomene vil vare i 3-6 dager før en full gjenoppretting. Imidlertid vil en prosent av mennesker har alvorlige nevrologiske infeksjoner som kan ha lang sikt påvirker. Hvis du tror du har West Nile Virus bør du rådføre deg med legen din.

Bruksanvisning

Test temperaturen for å se om det er høyere enn normalt. 20 prosent av personer som viser symptomer vil ha en feber. Du kan også ha en hodepine, ryggsmerter eller muskelsmerter.

Se på stammen av kroppen din for en hud utslett. Hovne lymfekjertler kan også være en indikasjon på West Nile feber.

Vet at det å ha diaré, kvalme, manglende appetitt, eller oppkast kan være et tegn på West Nile feber. Å drikke nok væske i løpet av denne tiden er viktig slik at du ikke blir dehydrert.

Se etter tegn som kan vise at du har utviklet mer alvorlig type West Nile-viruset, også kalt West Nile hjernehinnebetennelse, West Nile encefalitt eller West Nile poliomyelitt. Symptomene som er nevnt ovenfor vil være mer alvorlig i dette tilfellet, slik som å ha en høy feber og alvorlig headahce.

Legg merke hvis du begynner å ha kramper, forvirring eller desorientering, stiv nakke, plutselig svakhet eller delvis lammelse, eller gå inn i koma. De som har den mest alvorlige typen av West Nile-viruset kan også utvikle symptomer som ligner på de som er forbundet med Parkinsons sykdom.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke få West Nile-viruset fra person til person kontakt; inkludert kyssing, berøring eller omsorg for noen som har viruset.
  • Alltid gå til legen din hvis du viser tegn til West Nile virus. Selv om folk flest vil bli helt frisk på egen hånd, andre kan utvikle alvorlige medisinske problemer som bør bli sett på av en lege så snart som mulig.