Digidexo.com

Inngrodde hår Fjerne

Inngrodde hår kan være svært smertefullt og irriterende. De trenger å bli fjernet så snart som mulig for å hindre videre smitte av huden. Inngrodde hår som ikke fjernes raskt kan utvikle seg til irriterte sår på huden som kan etterlate arr. Hvis de ikke blir fjernet på riktig måte, kan det hende du har en annen inngrodde hår i samme område i løpet av bare noen få dager. Det er alltid best å prøve og fjerne håret ved roten for å unngå å ha en gjentakelse.

Tweezing

Tweezing er en av de vanligste måtene å fjerne inngrodde hår. Det er normalt effektive, men det hindrer ikke at håret vokser tilbake. Du kan eller ikke kan få håret ved roten ved tweezing. Tweezing kan også bryte håret av under huden, og etterlater en skarp kant på gjenværende hår. Dette kan føre til at håret til å vokse tilbake gjennom ved siden av hårsekken og kan resultere i en annen inngrodde hår. Når tweezing, er det best å bruke nebb pinsett for å få et bedre grep på håret slik at hele håret kan fjernes fra hårsekken.

Barbering

Barbering alene vil fjerne lengden av hår som ligger over huden, men det kan ikke få inngrodd parti av hår fra under huden. Det er best å først damp området med en varm fuktig klut før barbering, slik at huden vil plumpe opp. Deretter eksfoliere den med en loofah svamp til å fjerne det øverste laget av huden. Etter å ha gjort dette, barbere huden slik at den inngrodde hår kan fjernes på en sikker måte.

Hårfjerning

Hårfjerningsmidler kan også brukes til å fjerne innvokste hår. Disse normalt kommer i en krem ​​eller lotion som mykgjør håret og løfter håret ved roten. Ved hjelp av hårfjerningsmidler vil la spissen av håret i en mer avrundet form som også kan hindre håret fra å bli inngrodd på nytt. Men det er en ulempe med å bruke hårfjerningsmidler. De hårfjernings kjemikalier kan føre til brenning og ekstra smerte hvis huden rundt inngrodde hår er allerede irritert. Det kan være lurt å basere beslutningen om å bruke hårfjerning på hvor sår huden allerede er fra å ha en inngrodde hår.

Den beste metoden

Den beste fremgangsmåte for fjerning av inngrodd hår er også en form for forebygging. Det er inngrodde hår fjerning behandlinger tilgjengelig på markedet som fungerer veldig bra på å fjerne eksisterende inngrodde hår og hindre nye. De kan bli brukt i løpet av 30 minutter til noen få timer etter hårfjerning. Dette må gjentas flere ganger daglig inntil alle innvokste hår er blitt eliminert. Disse behandlingene kan brukes på hvilket som helst område av huden trygt, men du kan oppleve en lett brennende følelse på grunn av alkoholinnhold i produktene.