Digidexo.com

German Cancer TherapyDet er en annen type kreftbehandling kalt den tyske Cancer Therapy. Peter Busch MD i Philadelphia oppdaget at høye temperaturer drepe kreftceller i år 1868. Han var en tysk amerikansk lege som fant ut at en persons feber på 105-107 grader faktisk dreper kreftceller. Når kroppen din har feber, er det ditt immunsystemet på jobb. Hvis den høye temperaturen er bare midlertidig, så det ikke skader kroppen. Det etterlater dine friske celler, men fører til at kreftceller til å dø.

Ikke tilgjengelig i USA

Denne tyske Cancer Therapy er ikke tilgjengelig i USA. Behandlingen varer i seks timer, og deretter den kreftpasient har tilleggsbehandling en gang i uken. Dette feber maskin bokstavelig kokker kreftceller til døden og andre kreftceller som er i kroppen din. Selv om noen land gjør varme terapi ved hjelp av en maskin som en mikrobølgeovn, men det betyr ikke heve hele kroppstemperatur. Det vil bare trenge inn til to inches. Feberen maskin som brukes i Tyskland har likheter med radiofrekvenser og i stedet for bare 2 inches, trenger varmen til 7 inches.

I motsetning til amerikanske kreft behandlinger

Normalt i USA, legene tilby kjemoterapi eller andre legemidler som er så giftig som kreft det er ment å kurere. Legene vil gi den gode nyheten at de fikk det hele tatt før måneder senere, kreft avkastning. Dette er fordi kreft er systemiske. Kreftceller er små og kan gå ubemerket. Feber terapi er den eneste som dreper alle kreftceller i hele kroppen. Den beste nyheten er at det ikke er noen bivirkninger som tradisjonell medisin årsaker. Den tyske kreftterapi kan heve hele kroppens temperatur på 105-107 grader, eller det kan øke bare en del av kroppen til denne temperatur. Når sentralisert varmen er på en del av kroppen, de kaller det dyp penetrering lokaliserte varmebehandling.

Dr. Nieper

Noen kjente personer som har gått til Dr. Nieper i Tyskland var prinsesse Caroline av Monaco, tidligere USAs president Ronald Regan, William Holden, Anthony Quinn, Cher og Mrs. Red Buttons. Dessverre Dr. Napier døde i 1998, og hans klinikk, ikke lenger finnes. Heldigvis hans kunnskap gjenstår og blir fortsatt brukt i minst seks tyske klinikker.

Annerledes enn Sykehus i USA

Klinikkene ikke ligne et sykehus eller klinikk som vi kjenner det i USA. Mens du er der, tar de ansatte godt vare på deg. Ditt sinn sett endringer. Ikke lenger må du tenke på å dø og grav planer. I stedet for disse tankene er de av healing og følelsen i live. Stemningen holder optimisme, ikke depresjon. Du kan ha kreft, men med dette alternativ behandling, kan du kvitte deg med kreft.

Gjennomsnittlig pris

Ingen kreftterapi herder pasienten 100 prosent av tiden. Dette er et alternativ kreftbehandling hjelper mange kreftpasienter når legene har fortalt dem at de ville dø i løpet av få måneder. Dessverre har forsikringsselskapene i USA ikke dekke kostnadene ved denne behandlingen. I USA, de fleste kreftbehandlinger koste rundt $ 400.000. Den gjennomsnittlige kostnaden for dette kreftbehandling, inkludert reise er rundt $ 20,000 til $ 25.000.