Digidexo.com

Hva Frukt og grønnsaker bør brukes til en rens?

Hva Frukt og grønnsaker bør brukes til en rens?


Forbruker ferske, økologiske frukt og grønnsaker regelmessig er ideell for optimal helse - og enda mer fordelaktig når det spises i masse mengder for en avgift rens. Kjemisk eksponering er uunngåelig, men kroppene våre er utstyrt med systemer designet for å eliminere giftstoffer. Når som helst vi bevisst hjelpe denne prosessen, ved å spise frukt og grønnsaker, vi bidra til vår velvære og generell helse.

Hvordan hjelpe

Ifølge Dr. Ben Kim, er det viktig å gi kroppen med riktig næring mens rensing for å redusere arbeidsmengden vår fordøyelsesorganer. Det er ikke frukt og grønnsaker selv som har ansvaret for utfallet av en rens; de er bare å hjelpe kroppen til å gjøre det den gjør allerede naturlig. Konsekvent bombardere kroppen med usunn mat, fører det å være overbelastet og dermed ute av stand til effektivt å eliminere avfall. Å spise plantebasert mat, på den andre siden, som er næringsrike og fulle av fiber vil tilstrekkelig hjelp i spyling av giftstoffer - samtidig opprettholde kroppens behov for næringsstoffer.

Frukt For All

I sin bok, "8 uker til optimal helse," Dr. Andrew Weil understreker viktigheten av å konsumere frukt (av alle typer) i løpet av en rens. Vannmelon er utmerket for å holde kroppen hydrert - som er avgjørende for enhver detox. Epler er fulle av fytokjemikalier og antioksidanter - som spesifikt forbedre leverfunksjonen. Også, å være høy i fiber, epler fremme rask fjerning av avfall. Bær er lastet med fiber, antioksidanter og en rekke vitaminer og mineraler, noe som gjør dem ideelle for rensing. Sitroner bekjempe betennelser og lunger og konvertere giftstoffer i vannløselige former for avfall, som pålitelig hjelpemidler i effektiv fjerning av forurensninger.

Leafy Greens

Noen grønne, mørkegrønne grønnsaker hjelpemidler i renselsesprosess. Grønnkål, brønnkarse, persille og spinat all forsyning klorofyll - som oppfordrer intestinal rensing gjennom spyling av alle slags giftstoffer - tungmetaller, pesticider og mer. Mens være rik på mineraler (som fosfor, magnesium og kalium) brønnkarse øker rengjørings med sine vanndrivende egenskaper.

The Broccoli Bunch

Cruciferous grønnsaker, som brokkoli, kål og rosenkål, anses kreft-bekjempelse mat. De kan spises rå - eller lett dampet. Raw er alltid å foretrekke i en rens, så du får fullt utbytte av den vegetabilske vitamin og mineral innhold; når maten er tilberedt mange av de essensielle næringsstoffer går tapt. Uansett, er denne samlingen av grønnsaker en kraftpakke av sykdomsbekjempende egenskaper og fiber - som hjelpemidler kroppen i riktig eliminering.

Rotgrønnsaker

Alle rotgrønnsaker er høy i stivelse; stivelse blir omdannet til sukker i kroppen, og store mengder sukker er ikke anbefalt for spesifikke typer av rensing - eller for overdrevent forbruk. Rødbeter og gulrøtter, men er som regel unntaket. Rødbeter er kraftige lever, nyre og blod purifiers og gulrøtter er lastet med beta-karoten, inneholder anti-kreft egenskaper, og skylle ut giftstoffer. Begge disse rotgrønnsaker er gunstig for alle typer rens.