Digidexo.com

Hvordan behandle Livmor Fibroids med naturmedisin

Hvordan behandle Livmor Fibroids med naturmedisin


Livmor fibroids er harde vekster som oppstår i muskelvevet i livmoren, spesielt hos kvinner i alderen 35 og 45. Ofte fibroids forårsaker lite eller ingen symptomer; men som de vokser de kan forårsake overflødig blødning, kramper og smerter i omkringliggende organer. Tradisjonell medisin behandler ofte fibroids med hysterektomi; men du kan krympe og med eliminere fibroids med milde naturlige medisiner.

Bruksanvisning

•  Lag en helbredende naturmedisin te å hjelpe krympe livmor fibroids. Kombiner 1 ts. burdock rot, 1 ts. krampe bark, 1 ts. Motherwort blader, 1 ts. wild yam rhizome, 1/2 ts. stikkende ask bark, 1/2 ts. kløyve- blader, 1/2 ts. mullein blader, 1/2 ts. ingefær rhizome og 1 liter vann. Ta med urter og vann til å koke, dekke og fjern fra varmen la blandingen bratt i minst 20 minutter. Drikk minst 2 kopper av denne teen daglig.

Ta Vitex (chasteberry) tinktur daglig, en felles naturlig legemiddel som brukes i behandling av livmor fibroids og andre forhold av de kvinnelige kjønnsorganer. Vitex kan krympe små muskelknuter i så lite som to måneder; Men beste resultatene sett over lang tids bruk. Ta 25 dråper Vitex tinktur tre ganger om dagen.

Fukt en ren vaskeklut i varmt lakserolje og bruke det på magen din minst tre ganger i uken. Castor olje komprimerer bør brukes i 30 til 60 minutter om gangen, så nytt varm olje på kluten hvert 10. minutt eller så. Varmen fra komprimere vil bidra til å lindre smertefulle symptomer, mens lakserolje er tenkt å bidra til å krympe fibroids.

Nyt en varm sitz bad så ofte som mulig for å bidra til å eliminere hevelse og smertefulle symptomer på livmor fibroids. Du kan legge essensielle oljer eller sjøsalter til sitz bad for en økt helbredelse og avslappende effekt. Nyttige oljer kan inkludere lavendel, kamille og rosmarin.

Tips og advarsler

  • Regelmessig mosjon, et sunt kosthold, akupunktur og massasje er alle andre metoder som kan bidra til å avlaste smertefulle symptomer og selv krympe livmor fibroids.
  • Livmor fibroids er ikke-kreft, og mens smertefullt, ikke vil føre til at du noen alvorlig skade. Naturlig medisin er en effektiv måte å krympe fibroids og håndtere smerte; men du bør innse at disse behandlingene er langsiktige behandlinger og vil kreve tålmodighet og utholdenhet. Til slutt, kan disse naturlige medisiner hjelpe deg å forebygge hysterektomi, en av de mest vanlige tradisjonelle behandlinger av livmor fibroids.