Digidexo.com

Hva er den raskeste måten å miste vekt?

Den raskeste måten å gå ned i vekt er ved å kombinere et godt kosthold og daglig mosjon som vil tillate deg å kosthold og forbrenne minst 3500 kalorier per uke. Selv om dette ikke kan virke som mye, for å gjøre vekttap permanent, har en endring i livsstil å skje. Hvis du oppsøke lege, er det generell retningslinje å miste mer enn en halvkilo til et og et halvt pund per uke. Trene hensiktsmessig minst 4-5 ganger i uken vil i stor fart dine varige vekttap innsats.

Time Frame

Sjekk med legen din hvis du har vært på diett før og de fungerte ikke. Hvis du har noen kroniske sykdommer eller ta noen reseptbelagte medisiner, også sjekke med legen din.
Hvis målet ditt er å miste 20 kg., Gjør regnestykket. Ett pund er 3500 kalorier. Trimming 500 kalorier fra ditt daglige inntak bør tillate deg å kaste £ 1 per uke. Det gjør det fem måneder å miste 20 lbs. Du kan bump at vekttap opp til 1,5 kg. hvis du trener daglig eller minst 4-5 ganger i uken. Øvelsen vil øke stoffskiftet og øke energibehovet til hver celle, og dermed brenner mer kalorier. Som kutter tiden ned til 3,5 måneder.
Unngå kjepphest dietter som lover vekttap på mer enn 1,5 kg. per uke; som er vann vekt som vil gå tilbake når du er skikkelig hydrert.

Funksjoner

Raske løsninger er ofte usunne løsninger når det kommer til vekttap. Hvis du rett og slett sulte deg selv på svært lav kalori diett, er du sannsynligvis ikke får all den protein og vitamin og mineraler du trenger for å holde seg friske. Enhver diett under 1200 kalorier om dagen for en voksen er for lav. En trygg og varig måte å gå ned i vekt er å ha deg med lege eller ernæringsfysiolog avgjøre hvor mye vekt du trenger å miste (sammen med dine preferanser) og tenke ut en diett som passer for deg.
Fad dietter som eliminerer hele grupper av matvarer, for eksempel karbohydrater eller frukt, kan være vanskelig å opprettholde. Det er lett å falle av lasset hvis du ikke spise noen melkeprodukter, brød eller frukt, for eksempel. I stedet velger en balansert diett som inneholder et bredt utvalg av hele matvarer: magre proteiner, belgfrukter, magre meieriprodukter, ferske grønnsaker, frukt og helkorn.
Leie en personlig trener som hjelper deg med å utforme en realistisk øvelse plan. Start med å gå 30 minutter om dagen; du kan dele det inn gå i 10 minutter etter hvert måltid. Dette kan gjøres selv på svært travle dager på kontoret - gi deg selv at 10-minutters spasertur før retur tilbake til skrivebordet.
Legge styrketrening vil bygge mer muskelmasse for å øke metabolismen din å trygt øke vekttap over tid. Enhver øvelse som du liker og kan utføre konsekvent og trygt er en å gjøre. Svømming, sykling samt trapper, parkering av bilen lenger unna til å gå en ekstra 5 minutter til din destinasjon alle punkter som trening.

Betraktninger

Hvis du har noen alvorlige medisinske problemer må du få medisinsk klarering fra legen din. Hvis du har mistet og fått vekten flere ganger eller ikke har utøvd i mer enn to uker, også få en medisinsk klarering.
For eksempel, hvis du har høyt blodtrykk, vil leger spør du arbeider med en personlig trener til å lære hvordan du trygt ta pulsen og å ikke gå over et visst nivå av anstrengelse.
Hvis du er gravid, er det ikke riktig å være på et vekttap diett inntil barnet er levert. Du vil allerede motta detaljerte ernæringsmessige råd fra legen din for svangerskapsomsorg.

Fordeler

Å miste vekt permanent vil kreve en permanent endring i måten du spiser og mosjon. Når du når målet ditt i vekt, må du ikke gå tilbake til dine dager for å være stillesittende eller binging; det er lett å få vekten tilbake.
Ved å holde inne et par pounds av din lege-godkjent sunn vekt og opprettholde en baseline av fysisk form, er du gjør din helse og trivsel en prioritet. Vektkontroll og regelmessig mosjon reduserer risikoen for å utvikle hjertesykdom, diabetes, fedme og enkelte typer kreft som tykktarmskreft.
Holde vekten under kontroll og trene regelmessig også fungere som effektive verktøy for stressmestring. Noe som vil redusere stressnivået vil også redusere risikoen for kronisk sykdom.

Advarsel

Å miste mer enn 1,5 kg. per uke er generelt ikke anbefalt, så hvis målet ditt er å miste mer enn det, må du være under medisinsk tilsyn.
Det kan være en livstruende tilfelle av grov fedme når en person er mer enn 30 prosent over idealvekt. I slike tilfeller kan det være nødvendig med innleggelse.
Hvis du har en historie med spiseforstyrrelser eller "yo-yo slanking" hvor du tapt og gjenvunnet enda mer vekt bak, søke profesjonell hjelp. I hvert tilfelle, er det flere faktorer å vurdere, og profesjonell lege er den beste vei å ta.
Unngå å ta slankepiller eller noe annet som er solgt som en måte å øke stoffskiftet. Den raskeste måten å gå ned i vekt er å gjøre permanente endringer i livsstil.