Digidexo.com

Hjem Rettsmidler for Fever & sår hals

Hjem Rettsmidler for Fever & sår hals


Som om en sår hals er ikke torturere nok, er det ofte ledsaget av feber. Kroppens reaksjon på en viral invasjon som influensa kan være smertefullt, men symptomene vanligvis passere i løpet av få dager. Hvis de gjør ikke det - hvis feberen er over 104 grader og varer i mer enn fem dager eller halsen er fortsatt i brann etter fire dager - det er på tide å kontakte en lege. Under rekonvalesens, trøste deg med hjem rettsmidler designet for å lindre symptomene dine.

Bli hjemme og Stay Warm

Det beste du kan gjøre for deg selv og andre er å bare være hjemme og komme seg. Dra deg til skole eller arbeid vil spre viruset og ytterligere svekke forsvaret ditt. Dette er din sjanse til å sove lenge, se på gamle filmer og fange opp lesing uten å ha dårlig samvittighet.

Sunn mat

Kyllingsuppe er en hevdvunnen hjem rette for forkjølelse og lunger. Hot kyllingsuppe reduserer midlertidig nesetetthet og kan redusere flaskehalser i lungene.

Hvitløk har immunstyrkende egenskaper og kan bidra til å forhindre et virus før den treffer deg med feber og en rasende sår hals. Ifølge University of Maryland Medical Center ", en godt designet studie av nesten 150 mennesker funnet at hvitløk hjelper forebygge og behandle forkjølelse ... de som fikk hvitløk hadde signifikant færre forkjølelser enn de som fikk placebo. Plus, når møtt med en kald, symptomene forsvant raskere blant dem som fikk hvitløk sammenlignet med de som fikk placebo. "

Hot Teas

Komme inn i kjøkkenet ditt skap for å gjøre en hals-beroligende te. Legg sitronsaft og honning til et krus med varmt vann - kan mengdene bli justert i henhold til din smak. Honey strøk din hals for lettere å svelge og sitron klart slim.

Enhver type koffeinfri te er nyttig, men grønn te og te laget av kattens klør, reishi sopp og melk tistel øke immunitet for en raskere restitusjon.

Steam

Steam lindrer sår hals. Hvis du ikke har en elektrisk luftfukter, kan du koke en stor kjele med vann på komfyren. Bruk denne teknikken bare hvis du er våken.

Lag din egen personlige dampbåt ved å fylle vasken med det varmeste vannet mulig. Lage et telt over hodet med et håndkle og inhalerer dypt. Du kan legge eucalyptus olje eller Vicks Vaporub til vannet for å lindre en hoste eller kløe i halsen.

Cayenne Throat Soother

Bland opp din egen hals smokk. Fyll et kjøkken spiseskje halvveis med honning. Fyll den gjenværende plassen med sitronsaft. Dryss en liten mengde (start veldig liten) cayennepepper. Ifølge University of Maryland, capsaicin, den viktigste komponenten i cayenne pepper, inneholder svært kraftige smertestillende egenskaper.

Gargles

Gargles er en god måte å rense slimete og berolige en betent hals. Bruk varmt vann for alle gurgler og ikke svelge noen av disse blandingene.

Saltvann er en enkel gurglevann. Bland 1 ts. salt i en kopp vann og bruke det 3 til 4 ganger om dagen.

For en antibakteriell gurgle, bland 1 ss. økologisk eple cider eddik til en kopp varmt vann. Etter gurgle, skylle munnen for å beskytte tannemaljen.

Ikke lider unødig

Hvis hvert ben i kroppen smerter og halsen er i brann, ta en over-the-counter smertestillende. Paracetamol kan senke feber og redusere smerte. Ifølge den Medicinenet.com, "voksne uten leversykdom eller andre helseproblemer kan ta 1000 mg (to" ekstra styrke "tabletter) hver fire til seks timer."