Digidexo.com

Hvordan å endre datoen på en Life Kolesterol Monitor

Hvordan å endre datoen på en Life Kolesterol Monitor


The Life Kolesterol Monitor er en FDA-godkjent maskin som brukes av pasienter med høyt kolesterol å overvåke sine kolesterolnivået fra den komforten av deres hjem. The Life Kolesterol Monitor bruker en liten dråpe blod for å teste pasientens kolesterolnivå og deretter viser de siste 200 testresultatene sortert etter dato. Lær hvordan du endrer datoen på Life Kolesterol Monitor i bare noen få enkle steg.

Bruksanvisning

•  Slå på Life Kolesterol Monitor ved å trykke på "Power" -knappen.

Vent til maskinen for å vise versjonen, dato og klokkeslett, og deretter få tilgang til flere alternativer ved å trykke på "Next" -knappen.

Trykk på "Next" -knappen til "User Set" alternativ vises, og trykk deretter på "Enter".

Fortsett å trykke på "Next" -knappen til "Set Date" alternativ vises.

Velg "Set Date" alternativ ved å trykke på "Enter" -knappen på Life Kolesterol Monitor.

Bruk "Neste" -knappen for å finne den aktuelle måneden, og trykk deretter på "Enter". Gjenta samme prosedyre for å finne riktig dag og år.

Trykk på "Next" -knappen til "Exit" vises når du er ferdig med å endre datoen på Life Kolesterol Monitor. Trykk "Enter" for å godta endringene du har gjort før du slår av Life Kolesterol Monitor.

Hint

  • Du kan endre "Sound" og "Time" på en Life Kolesterol Monitor ved å bruke samme fremgangsmåte.
  • The Life Kolesterol Monitor, samt testing strimler, smartkort, lansetter og så videre, er ikke lenger tilgjengelig i de fleste butikker. Lifestream Technologies Inc., skaperne av Life Kolesterol Monitor, nå produsere kolesterol skjermer under CardioChek navn.