Digidexo.com

Tegn og symptomer på Degenerative Disc Disease av SI-ledd

Tegn og symptomer på Degenerative Disc Disease av SI-ledd


Degenerative plate sykdom er en aldersrelatert spinal tilstand som i betydelig grad kan svekke en persons mobilitet. De Iliosakralledd arbeide sammen med ryggraden for å tillate koordinerte bevegelser mellom den øvre og nedre del av kroppen. Individuelle kroppstyper og livsstil avgjøre hva slags slitasje har påvirket dette området av kroppen.

Degenerative Disc Disease

Degenerative plate sykdom er en tilstand der skivene som sitter mellom beina i ryggraden er skadet som følge av alder eller skade. SI felles- også kjent som sacroiliac felles- er området av ryggen der ryggvirvlene kolonnen forbinder med hoftene. Det er to Iliosakralledd plassert på hver side av bekkenet. I motsetning til de fleste andre leddene i kroppen, disse leddene ikke bøye eller bøye, men heller bevege seg unisont med ryggen og bekkenet. Når disse leddene begynner å svekkes, kan nedre ryggsmerter føre.

Nedre ryggsmerter

Skivedegenerasjon er ikke en faktisk sykdom, men en tilstand hvor smerten er forbundet med visse bevegelser. Smerten forbundet med denne tilstanden kan variere i alvorlighetsgrad, og skriv. Enkelte personer kan oppleve liten eller ingen symptomer, mens andre kan lide av intermitterende smerter, eller bevegelse relatert smerte. Det primære formål for den felles SI er å overføre lasten, eller fremdrift av det øvre legemet til det nedre legemet. Da denne betingelse er vanligvis forbundet med aldringsprosessen, er det en hyppig årsak til lavere ryggsmerter.

Movement

Tegn på degenerative plate sykdom i SI leddene kan vises som smerter i enten hofter eller rygg regionen siden disse leddene danner en overgang mellom ryggraden og bekkenet. Bevegelse forbundet med baken, bena eller ryggen kan resultere i smerter når du bøyer, nå eller vridning. Personer som oppholder seg i ro i lange perioder av gangen, eller de som er svært aktive, kan utvikle symptomer på SI leddsmerter.

Betennelse

Som med andre ledd i kroppen, problemer med SI leddene begynner som betennelse i de strukturene som utgjør bein. Betennelse kan føre til at området for å føles stram, eller tingly. Muskelkramper eller en kronisk verkende er også mulig. Vanligvis bevegelsene (eller mangel på bevegelse) som forårsaket tilstanden er de samme aktiviteter som utløser smerter i området. Personer som har lidd en skade i ryggraden kan utvikle problemer i SI felles som kroppen forsøker å kompensere for den skadde området.

Leg Pain

Som SI leddene overføre vekt fra overkroppen til underkroppen, kan degenerative tilstander be smerter i de områdene av lysken eller lårene. For noen mennesker, kan en feil gangart eller holdning være å bidra til smerter i disse områdene. Personer som pleier å lene seg fremover mens de går kan plassere overdreven belastning på bekkenet og lår. Denne type repeterende bevegelser kan rettes mot noe SI felles og plassere en utilbørlig press på omkringliggende strukturer.