Digidexo.com

Hvordan finne en Lege påloggingsopplysninger

Hvordan finne en Lege påloggingsopplysninger


Helsevesenet fortsetter å være en av de raskest voksende sektorene i amerikansk økonomi og et område som tar en stadig større bit av mange familiens budsjetter. Fra rutineundersøkelser til livstruende akuttmottaket prosedyrer, når det gjelder medisinsk behandling, er det viktig å vite at legen som håndterer ditt tilfelle er kvalifisert. For å beskytte deg selv og din familie fra medisinsk kvakksalveri, kan det være nødvendig å sjekke opp på legens legitimasjon.

Bruksanvisning

Hvordan finne en Lege påloggingsopplysninger

•  Spør legen eller hans resepsjonist om legens medisinske opplæring, yrkesorganisasjoner og vitnemål. Dette er den første og enkleste måten å sjekke på legens legitimasjon. Legitime leger vil ikke ha noen problem å gi sine pasienter med slike legitimasjon som sine diplomer fra medisinske skoler, til medlemskap i faglige foreninger og statlige lisenser praktisere medisin.

Kontakt utsteder institusjon og anmodning om verifisering hvis du har noen spørsmål om legitimiteten av noen av legens legitimasjon. Dette kan omfatte legens medisinske skolen; noen medisinsk samfunn, for eksempel American Medical Association, som legen kan tilhøre; noen sykehus hvor legen kan være på ansatte; eller helse vedlikehold organisasjon som legen kan tilhøre.

søke tilgjengelig Internett databaser hvis tvil fortsatt. Det finnes en rekke av søkbare databaser tilgjengelig som kan kaste lys over legens legitimasjon. The American Medical Association gir en slik tjeneste med informasjon om alle sine medlemmer, selv om det ikke en liste over eventuelle disiplinære tiltak legen kan ha fått. American Board of Medical Special gir også en bekreftelse tjeneste for å finne ut om din lege er sertifisert av en spesialitet bord.

Sjekk med din statens medisinske tjenester kontoret. De fleste har noen form for søkbare medisinsk database, men det er ingen standardisert format, og informasjonen kan være ustabil i beste fall. Noen kommersielle søke bedrifter, for eksempel MD Nationwide, tilby legitimasjonsverifikasjonsrapporter for et gebyr.

Kontakt den føderale regjeringens Office of Inspector General. Dette kontoret er ansvarlig for innsamling negativ informasjon om leger og gjør denne informasjonen tilgjengelig for visse offentlige etater, statlige lisenstavler og andre legitimasjons-tildeling institusjoner. Selv om det er vanskelig, er det ikke umulig å få tilgang til denne informasjonen via to databaser: National utøveren data Bank og Healthcare Integritet og databeskyttelse Bank.