Digidexo.com

Bipolar Symptomer: Bad Temper

Alle får sint en gang i blant - og på saklig grunnlag. Det er visse egenskaper som definerer en normal sint utbrudd, inkludert en hevet uttrykt et sterkt ønske om å få en mening over, og prøver å avgjøre score raskt. De sinte utbrudd av mennesker som lider av bipolar lidelse er ikke forbigående; de har ekstremt volatile temperamentet, og den minste ting som ikke går deres vei vil føre til en voldsom demonstrasjon, ødelagte retter og møbler, sorte øyne og truende oppførsel.

Funksjon

Personer som lider av bipolar lidelse kan ha uforutsigbart voldelige humørsvingninger og viser av temperament. Utbrudd som kan virke helt sinnsyk til normal tilskuer kan være helt normal oppførsel til den personen som lider av denne ødeleggende psykisk lidelse. Fanget opp i dette volatile tenkemåte, tro at de er berettiget i sine handlinger når de stamper fintfolk rundt, kaster ting, truende andre med vold, ødela eiendom og roping deres lungene ut - bipolare lider fortsetter dette mønsteret av humørsvingninger og vold, ukontrollert.

Typer

Tenåringer er vanskelig å diagnostisere med bipolar lidelse, som de er fulle av rasende hormoner, deres hjerner er fortsatt utvikling og kroppene deres er i endring. Tenåringer er naturlig sint og er vanskelig å finne når de viser sinne og spenning, enten de er bare naturlig å være en tenåring eller å ha en manisk episode.

Identifikasjon

Lett provosert og apt å bryte ut til enhver tid hvis venstre udiagnostisert og unmedicated, den bipolare lidende viser irritabilitet samt manglende evne til å håndtere negative situasjoner i livet hans. I stedet for å håndtere negativitet normalt reagerer bipolar lidende i en voldelig måte.

Misforståelse

Når sinne og vold er rettet mot folk som elsker dem, er det lett å tro at når den lidende er å ha en episode, de kjære er å klandre. I stedet innse at psykiske lidelser er den skyldige, og det er ikke et personlig angrep, selv om det kan virke slik på den tiden.

Funksjoner

Symptomer på bipolar lidelse ligne flere andre psykiatriske lidelser, inkludert schizoaffektiv lidelse, borderline personlighetsforstyrrelse, cyclothymic lidelse og andre. Bare en kvalifisert helsepersonell er i stand til å diagnostisere lider av bipolar lidelse og gi dem den hjelpen de trenger for å føle seg bedre.