Digidexo.com

Slik sender du inn til Medicare for en Wig

For noen individer, en av de mest ødeleggende følelsesmessige kostnadene ved et slag mot kreft er håravfall. Mens moderne kreftlegemidler utgjøre mindre av et hår tap problem enn tidligere generasjoner av kjemoterapi narkotika, forblir håravfall et problem for tusenvis under behandling. Medicare ikke direkte betaler for parykker, selv med en resept eller når håret tapet skyldes en medisinsk tilstand. Men du kan ha noen andre alternativer.

Bruksanvisning

Få en resept for en parykk eller parykk. Legen din kan bli enige om å skrive en hvis du mister håret på grunn av kreft, kjemoterapi eller en beslektet tilstand, eller rett og slett på grunn av en hud eller hodebunn lidelse.

Meld deg på Medicare Del B. Dette er en valgfri Medicare-programmet som dekker legehjelp og holdbare medisinsk utstyr kostnader, samt lab avgifter. Du vil sannsynligvis nødt til å avvente en åpen påmelding periode og betale en månedlig premie. Medicare Del B ikke betaler direkte for parykker; Det er imidlertid en forutsetning for deltakelse i del C, Medicaid Advantage.

Meld deg på Medicare Advantage, del C. Dette er en måte for kvalifiserte eldre å få tilgang til sine Medicare fordeler gjennom kontrahering med en administrert omsorg selskap. Medicare betaler ikke for parykker, men noen klarte omsorg selskaper gjør. Individuelle planer variere, så sjekk med administrerte omsorg selskapet sponse din plan. Igjen, vil du sannsynligvis nødt til å vente til åpen påmelding periode for å søke om Medicare Advantage.

Send inn kravet til Medicare Advantage selskapet i henhold til sin politikk og prosedyre manuell. Du må kanskje gjøre parykk kjøp på en butikk som ofte serverer folk med medisinske problemer, og er kjent med behandling forsikringskrav.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan få dekning, snakk med onkolog. Kanskje du kan få kontaktopplysninger om en organisasjon som gir gratis eller rabatterte parykker til ofre for hår tap på grunn av medisinske tilstander som ikke er i stand til å ha råd til sine egne.